fbpx

Αλάνθαστο συνεχίζει το Ευρωπαϊκό!

Πολύ πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 3-0 σετ επικράτησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου του Πανεπιστημίου Κύπρου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών.

Από το πρώτο κιόλας σετ φάνηκε πως οι 2 ομάδες θα έδιναν σκληρό αγώνα για τη νίκη. Ευρωπαϊκό και Κύπρου πάλευαν κάθε πόντο με σκοπό να πάρουν το πρώτο κρίσιμο σετ που θα τους έδινε προβάδισμα στο σκορ αλλά και ψυχολογικό πλεονέκτημα. Τελικά, στους τελευταίους κρίσιμους πόντους, οι γηπεδούχες φάνηκαν πιο ψύχραιμες παίρνοντας και το σετ με 25-15.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο σετ με το Ευρωπαϊκό να παίρνει το σετ με τον αέρα του πρώτου (25-15). Το τρίτο σετ ήταν και η τελευταία ευκαιρία του Πανεπιστημίου Κύπρου για κέρδος από το παιχνίδι. Σαν τέτοιο αντιμετωπίστηκε από τις πετοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου της Αγλαντζιάς που μάχονταν για κάθε πόντο λες και ήταν ο τελευταίος.

Το Ευρωπαϊκό, απ΄την άλλη, ξέροντας πως με ακόμα ένα σετ έπαιρνε μια πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια του για κατάκτηση του τίτλου συνέχισε να παλέυει όσο πιο σκληρά μπορούσε. Σαν φωτοτυπία των 2 πρώτων σετ ήταν και το τρίτο με τις γηπεδούχες να είναι πιο αποτελεσματικές στο τέλος και να παίρνουν το σετ (25-19) και την νίκη.

Έτσι, το Πανεπιστήμιο της Έγκωμης έκανε το 2×2 όντας η μόνη αλάνθαστη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Τσιαπούρα Μ., Δαυίδ Χρ., Χριστοδούλου Α., Πέτρου Ε., Θεοδωράκη Ε., Μαραγκού Γ., Οικονόμου Ζ., Χαραλάμπους Π., Μιχαλάκη Μ., Ιωάννου Στ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Δημητρίου Κ., Δαυίδ Α., Μαραγκού, Παρασκευά Χρ., Εξαδάκτυλου Ι., Λιάτσου Α., Γεωργίου Π., Γεωργίου Α., Χριστοδούλου Χρ., Σεργίου Ε., Μαραγκού Χρ., Πέτρου Ε.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending