fbpx

Dorians Challenge: Λάβε μέρος κατεβάζοντας το εκπτωτικό κουπόνι συμμετοχής!

Έχεις ακουστά το Dorians Challenge; Μάθε πως επιστρέφει στις 8 Απριλίου στην Παραλία του ΚΟΤ στην Πύλα της επαρχίας Λάρνακας με μια μοναδική διοργάνωση!

1
Τι είναι το Dorians Coastal Challenge;

Είναι ανάμεσα στις ελάχιστες αθλητικές εκδηλώσεις με παρόμοιο χαρακτήρα που πραγματοποιούνται στον κόσμο και η πρώτη που θα διοργανωθεί στην Κύπρο.

2
Τι πρέπει να κάνουν οι συμμετέχοντες;

Σε αυτή την εκδήλωση οι συμμετέχοντες καλούνται να αποδεχτούν την πρόκληση και να θέσουν σε δοκιμασία το σώμα και τα ψυχικά τους αποθέματα, με σκοπό να διανύσουν μια απόσταση 5 χιλιομέτρων αποτελούμενη από 20 εμπόδια τοποθετημένα κατά μήκος της αμμώδους παραλίας και εντός της θάλασσας, σε ρηχά νερά.

3
Ποιοι μπορούν να λάβουν μέρος;

Το Dorians Coastal Challenge απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω τα οποία δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο μη ανταγωνιστικός χαρακτήρας του Dorians Coastal Challenge το καθιστά μια εκδήλωση στην οποία όλοι μπορούν να συμμετάσχουν και όλοι μπορούν να τερματίσουν, από άτομα τα οποία ενδεχομένως να μην ασκούν έντονη σωματική δραστηριότητα μέχρι αθλητές επιδόσεων.

Εκτός από πρόκληση αντοχής, δύναμης, σθένους και ομαδικότητας, το Dorians Coastal Challenge αποτελεί μια εκδήλωση διασκέδασης που οι συμμετέχοντες θα θυμούνται και θα συζητούν για αρκετούς μήνες.

Ο καλύτερος τρόπος να αναπτύξεις και να ενισχύσεις την επικοινωνία, τη συνεργασία και την ομαδικότητα με τους συμπαίκτες σου!

4
Πώς μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή;

  • Πάρε τα εισιτήρια σου, με έκπτωση €5 μέσω του StudentLife, κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ.

ή

  • Πάρε τα εισητήρια σου online μέσω της ιστοσελίδας ΕΔΩ, επιλέγοντας το Pricing €35 (στο κάτω μέρος της σελίδας). Ακολούθησε τις οδηγίες και βάλε τον κωδικό STUDENTLIFE5 στο checkout και εξοικονόμησε €5.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες, κάλεσε στο: 22 109018

Μπες ΤΩΡΑ στο διαγωνισμό για 5 εισιτήρια δωρεάν συμμετοχής στο Dorians Challenge!  

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending