fbpx

Χορταστικό θέαμα με νικητή το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Την πρώτη του νίκη στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Φούτσαλ Ανδρών σημείωσε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφού επικράτησε του Πανεπιστημίου Κύπρου με 8-3.

Καταιγιστικό ήταν το ξεκίνημα του παιχνιδιού αφού στο 5ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 2-1. Προηγήθηκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου με τον Βαγγέλη Κ. στο 3′ για να έρθει με 2 τέρματα σε 2 λεπτά ο Βαρνάβας Κοντοδήμετρος να γυρίσει το παιχνίδι για την ομάδα του. Στο 12′ ο Αντρέας Σαμόνωφ έκανε το 3-1 δίνοντας αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα του πριν μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 26′ σε 3-2.

Σε διάστημα 15 λεπτών οι γηπεδούχοι σημείωσαν άλλα 4 τέρματα με αποτέλεσμα στο 45′ το παιχνίδι να είναι στο 7-2. Οι μαυρόασπροι επανήλθαν στην διεκδίκηση κέρδους όταν στο 47′ μείωσαν σε 7-3 πριν γραφτεί το τελικό 8-3 στο 50′.

Έτσι, το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίτισσας μάζεψε τους πρώτους του 3 βαθμούς ενώ το Πανεπιστήμιο Κύπρου από την πλευρά του μετρά 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Χρυσοστόμου Α., Χριστοδούλου Στ., Κοντοδήμητρος Βαρνάβας, Κυριάκου Π., Σκαρπάρης Π., Βασιλείου Μ., Σαμόνωφ Α., Πλατής Α., Λαζάρου Α., Βανέζη Χρ., Ηλία Κ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παπαναστασίου Αγ., Νικολάου Χρ., Λιοτατής Ν., Παλαικυθρίτης Σ., Παυλίδης Κ., Ευάγγελος Κ., Δημήτρης.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending