fbpx

Πρεμιέρα με το δεξί για το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης για το Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού επικράτησε στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Πανεπιστημίου Frederick με 32-22.

Δυνατά από το ξεκίνημα μπήκαν οι γηπεδούχοι θέλοντας να πάρουν όσο πιο νωρίς γίνεται προβάδισμα ασφαλείας. Εκμεταλλευόμενοι και την υπεροπλία τους στον πάγκο οι χειροσφαιριστές του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι την ώρα που οι φιλοξενούμενοι του Frederick έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό για να βάλουν δύσκολα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και να πάρουν κέρδος. Κάπως έτσι, το ημίχρονο έληξε στο +4 για τους γηπεδούχους (16-12).

Στο δεύτερο ημίχρονο το Πανεπιστήμιο Κύπρου ωστόσο έχτισε διαφορά 8-10 τερμάτων, διαφορά που παρέμεινε μέχρι τέλους. Κορυφαίους του αγώνα και για τους γηπεδούχους ο Λούκας Κυρατσής που σημείωσε 10 τέρματα ενώ ο Νικόλας Πάττουρας σημείωσε 8. Πέντε φορές σκόραρε ο Κωνσταντίνος Μακρής, τρείς ο Γιώργος Χρυσάνθου και από 2 οι Δημήτρης Καρακώστα και Ονούφριος Τζουβάς. Από 1 τέρματα σημείωσαν οι Ραφαήλ Αρτεμίου και Χρύσανθος Κουτσογιάννης.

Για τους φιλοξενούμενους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Στέφανος Παπαγεωργίου, σκόρερ 7 τερμάτων ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Γιώργος Σάββα και Σταύρος Κόκκινος που σημείωσαν από 6 και 5 τέρματα αντίστοιχα. 3 τέρματα σκόραρε ο Σάββας Ευαγόρου και 1 ο Γιάγκος Γιαγκόπουλος.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κυρατσής Λ., Πάττουρας Ν., Χρυσάνθου Τ., Χρυσάνθου Γ., Κκαιλής Μ., Χρυσάνθου Αγ., Κυρμιζή Ν., Αρτεμίου Ρ., Καρακώστα Δ., Κουτσογιάννης Χρ., Τζουβάς Ο., Μακρής Κ., Μινασίδης Τ.

Πανεπιστήμιο Frederick: Ιωνά Ν., Παπαγεωργίου Στ., Σάββα Γ., Ευαγόρου Σ., Στυλιανού Μ., Γεωργίου Δ., Γιαγκόπουλος Γ., Κόκκινος Στ., Τσαγγάρης Θ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending