fbpx

Δες πού μπορείς να βρεις καφέ στη Λεμεσό με λιγότερο από 2 ευρώ!

Όλοι μας αναζητούμε καθημερινά χώρους που να πουλούν καφέ σε προσιτές τιμές αλλά και με ποιότητα.

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά στέκια στη Λεμεσό που πουλούν καλό καφέ με λιγότερο από 2 ευρώ. Ωστόσο, δεν θα βρεις όλα τα είδη καφέ τόσο φτηνά.

Δες πιο κάτω τα 5 στέκια με τους πιο… οικονομικούς καφέδες που βρήκαμε στη Λεμεσό:

1
Καϊμάκι

Στο καφενείο Καϊμάκι θα βρεις διάφορα είδη καφέ με περίπου 1-2 ευρώ. Mπορείς επίσης να βρεις συνδυασμούς, όπως φραπέ και νερό με 1,50 ευρώ.

Είναι καλά κρυμμένο σε μια στοά, αλλά ο χώρος του είναι πολύ όμορφος για έναν χαλαρωτικό καφέ. Κύριο του χαρακτηριστικό είναι το παραδοσιακό αλλά όμορφο του περιβάλλον.

2
Confitero

Στο συγκεκριμένο καφέ μπορείς να βρεις καφέ και όχι μόνο. Με 1,80 – 2,00 ευρώ, βρίσκεις καφέδες και αν έχεις όρεξη για ένα γλυκό, μπορείς να κάνεις στάση εδώ για κρέπες (ή κρέππες για τους Λεμεσιανούς 😉 ), βάφλες, λουκουμάδες κ.ά.

3
Whatsupstore Kiosk

Το Whatsupstore kiosk είναι το γνωστό περίπτερο του ΤΕΠΑΚ το οποίο όμως μέσα στεγάζει ένα είδος καφέ. Εφόσον είναι για τους φοιτητές, ήταν επόμενο να έχει και καλές τιμές στους καφέδες του.

Εξάλλου, ο κάθε φοιτητής χρειάζεται να πιει έναν καφέ το πρωί για να ξυπνήσει ή το βράδυ για να κρατήσει τα μάτια του ανοικτά στο βραδινό του μάθημα.

Και όπως ξέρουμε:
Φ – Φοιτητικό
Ρ – Ρόφημα
Α – Αδιάβαστου
Π – Πανικοβλημένου
Ε – Επιστήμονα

4
Μοντέρνο Καφενείο

Το Μοντέρνο Καφενείο φρόντισε να δημιουργήσει προσφορές για τους φοιτητές έτσι ώστε να απολαμβάνουν τον καφέ τους με λιγότερο από 2 ευρώ (Νέσκαφε ή Φραπέ 1,50 και οποιοσδήποτε καφές μηχανής τύπου espresso είναι 2 ευρώ).

Αν είσαι λάτρης του Ναργιλέ και του καφέ, μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο στον χώρο αυτό.

5
Πάλαι Ποτέ

Τελευταίο, είναι το καφενείο Πάλαι Ποτέ το οποίο επίσης δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να απολαύσουν τον καφέ τους με λιγότερο από 2 ευρώ. Πήγαινε και απόλαυσε τον καφέ σου οποιαδήποτε ώρα τον πεθυμήσεις!

Εσύ πού σκέφτεσαι να απολαύσεις τον καφέ σου την επόμενη φορά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,100FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending