Δες πού μπορείς να βρεις καφέ στη Λεμεσό με λιγότερο από 2 ευρώ!

Φοιτήτρια Λογοθεραπείας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Όλοι μας αναζητούμε καθημερινά χώρους που να πουλούν καφέ σε προσιτές τιμές αλλά και με ποιότητα.

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά στέκια στη Λεμεσό που πουλούν καλό καφέ με λιγότερο από 2 ευρώ. Ωστόσο, δεν θα βρεις όλα τα είδη καφέ τόσο φτηνά.

Δες πιο κάτω τα 5+1 στέκια με τους πιο φθηνούς καφέδες που βρήκαμε στη Λεμεσό:

 

1Καϊμάκι

facebook.com

Στο καφενείο Καϊμάκι θα βρεις διάφορα είδη καφέ με περίπου 1-2 ευρώ. Mπορείς επίσης να βρεις συνδυασμούς, όπως φραπέ και νερό με 1,50 ευρώ.

Είναι καλά κρυμμένο σε μια στοά, αλλά ο χώρος του είναι πολύ όμορφος για έναν χαλαρωτικό καφέ. Κύριο του χαρακτηριστικό είναι το παραδοσιακό αλλά όμορφο του περιβάλλον.

2Confitero

facebook.com

Στο συγκεκριμένο καφέ μπορείς να βρεις καφέ και όχι μόνο. Με 1,80 – 2,00 ευρώ βρίσκεις καφέδες και αν έχεις όρεξη για ένα γλυκό, μπορείς να κάνεις στάση εδώ για κρέπες (ή κρέππες για τους Λεμεσιανούς 😉 ), βάφλες, λουκουμάδες κ.ά.

3Mr. Donuts Cy

facebook.com
facebook.com
facebook.com

Όπως το λέει και το όνομα είναι μαγαζί που η αυθεντία του είναι το Donuts αλλά πάντα με το γλυκό πάει κι ένας καφές. 😉

Γιατί να ξοδεύεις χρόνο και χρήματα να πας αλλού; Στο Mr. Donuts μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο. Βρίσκεται δίπλα από τη βιβλιοθήκη του ΤΕΠΑΚ.

4Whatsupstore Kiosk

facebook.com

Το Whatsupstore kiosk είναι το γνωστό περίπτερο του ΤΕΠΑΚ το οποίο όμως μέσα στεγάζει ένα είδος καφέ. Εφόσον είναι για τους φοιτητές, ήταν επόμενο να έχει και καλές τιμές στους καφέδες του.

Εξάλλου, ο κάθε φοιτητής χρειάζεται να πιει έναν καφέ το πρωί για να ξυπνήσει ή το βράδυ για να κρατήσει τα μάτια του ανοικτά στο βραδινό του μάθημα.

Και όπως ξέρουμε:
Φ – Φοιτητικό
Ρ – Ρόφημα
Α – Αδιάβαστου
Π – Πανικοβλημένου
Ε – Επιστήμονα

5Μοντέρνο Καφενείο

facebook.com

Το Μοντέρνο Καφενείο φρόντισε να δημιουργήσει προσφορές για τους φοιτητές έτσι ώστε να απολαμβάνουν τον καφέ τους με λιγότερο από 2 ευρώ (Νέσκαφε ή Φραπέ 1,50 και οποιοσδήποτε καφές μηχανής τύπου espresso είναι 2 ευρώ).

Αν είσαι λάτρης του Ναργιλέ και του καφέ, μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο στον χώρο αυτό.

6Πάλαι Ποτέ

facebook.com

Τελευταίο, είναι το καφενείο Πάλαι Ποτέ το οποίο επίσης δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να απολαύσουν τον καφέ τους με λιγότερο από 2 ευρώ. Πήγαινε και απόλαυσε τον καφέ σου οποιαδήποτε ώρα τον πεθυμήσεις!

Εσύ πού σκέφτεσαι να απολαύσεις τον καφέ σου την επόμενη φορά;

 

Δες επίσης: Quiz –  Μπορείς να αναγνωρίσεις αυτά τα στέκια της Λεμεσού;