fbpx

Πέρασε από τη Λεμεσό το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι ΤΕΠΑΚ – Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος, ένταση και θέαμα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που έκαναν και πάλι αισθητή την παρουσία τους στο κλειστό του Λυκείου Αγ. Αντωνίου στη Λεμεσό. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου με 55-66.

Με φόρα μπήκε στο παρκέ το ΤΕΠΑΚ. Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση και εκμεταλλευόμενο το νωθρό ξεκίνημα του Πανεπιστημίου Κύπρου, οι γηπεδούχοι “έριξαν στα σχοινιά” τους κυανόλευκους αφού στα μισά του πρώτου δεκαλέπτου το σκορ ήταν στο 13-2. Με την πάροδο του χρόνου, οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν με αποτέλεσμα να μαζέψουν λίγο την διαφορά και το δεκάλεπτο να κλείνει στο 22-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα ήταν η ακριβώς αντίθετη του πρώτου. Με άλλα λόγια, το Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε πολύ δυνατά ενώ το ΤΕΠΑΚ παρουσιάστηκε με πολλά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση. Χαρακτηριστικό είναι πως στα πρώτα 4 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα σερί 0-10, ανατρέποντας το σκορ (22-24). Παρόμοια η εικόνα και στη συνέχεια του δεκαλέπτου, με την κόρνα για τη λήξη του ημιχρόνου να βρίσκει τις 2 ομάδες στο 28-35.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και το πλέον ισορροπημένο στο παιχνίδι. Οι καλαθοσφαιριστές της Ντιάνας Αγαπίου βελτιώθηκαν σε σχέση με το δεύτερο δεκάλεπτο ενώ οι αντίστοιχοι του Κυριάκου Αδάμου συνέχισαν από εκεί που έμειναν. Οι μονομαχίες κάτω από τα καλάθια έδιναν και έπαιρναν αφού όσο το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος, τόσο περισσότερο μετρούσε ο κάθε πόντος. Με επιμέρους σκορ 11-17, το Πανεπιστήμιο Κύπρου τέλειωσε το τρίτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 39-52.

Με το ματς να τελειώνει, στο τέταρτο δεκάλεπτο κυριάρχησε η δύναμη. ΤΕΠΑΚ και Πανεπιστήμιο Κύπρου έδιναν πραγματική μάχη μέσα στο παρκέ ενώ Ντιάνα Αγαπίου και Κυριάκος Αδάμου προσπαθούσαν με την σειρά τους να κατευθύνουν τις ομάδες τους όσο καλύτερα μπορούσαν. Οι κιτρινόμαυροι παρουσιάστηκαν πιο απαιτητικοί, όντας πίσω στο σκορ, ενώ οι γαλανόλευκοι υπερασπίζονταν το προβάδισμα τους. Στο τέλος χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι που πήραν την 2η τους νίκη στο πρωτάθλημα με 55-66 ενώ από την πλευρά του το ΤΕΠΑΚ μετρά 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χριστοφή Μ., Κυριάκου Ν., Παλατές Χ., Πύτρας Ν., Στυλιανού Χ., Κουνούνης Γ., Καμπούρης Π., Πλοίος Γ., Καραγιάννης Π., Καλτσούνας Δ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μαννάρης Γ., Βίκτωρος Σ., Σπάρταλης Κ., Ρούσου Π., Γαβριήλ Δ., Μπινιάρης Α., Αντωνιάδης Στ., Χαννούν Ζ., Χριστοδούλου Α., Λαζάρου Α., Τσέλιος Δ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending