fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Στο σημερινό post, επέλεξα 3 άτομα που με κέρδισαν με το στυλ τους και την πόζα τους. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες φοράνε πολύ ωραία καθημερινά και νεανικά outfits!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

1
 Ελένη Νικολάου (Instagram: elenhnikolaou)

Η Ελένη επέλεξε να φορέσει ένα καταπληκτικό quilted bomber jacket σε μια απίθανη μεταλλική rose gold απόχρωση! Τα ripped jeans της και το striped πουκάμισο που έδεσε στη μέση της είναι ιδανικά και must have κομμάτια για τώρα που είναι άνοιξη! Μπράβο Ελένη μου!
Ο Αντρέας δημιούργησε ένα πολύ ωραίο και άνετο outfit για το αεροδρόμιο! Φόρεσε την μπεζ καμπαρντίνα του η οποία έκανε όλο το outfit να ξεχωρίσει, και από μέσα όλο το outfti ήταν total black. Τα άσπρα Nike sneakers του και η μαύρη backpack του ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το όλο look του!
Ένα πολύ ωραίο και νεανικό outfit από την Στέφανη! Λάτρεψα το γκρίζο top της με sleeve bells την οποία συνδύασε με A line μαύρη φούστα με χρυσά κουμπιά! Μου άρεσε πολύ και η χειροποίητη crossbody τσαντούλα της! Well done Στέφανη μου!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!


Διάβασε επίσης:  Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending