fbpx

Ομάδα μαθητών του Grammar School έφτιαξε την “Εasy Pen” από ανακυκλώσιμο υλικό!

Διευκόλυνε το γράψιμο – βοήθα το περιβάλλον μας – «ΕASE YOUR WRITING, HELP OUR ENVIRONMENT»

Ένα καινοτόμο πολυεργαλείο από ανακυκλώσιμο υλικό δημιούργησε ομάδα μαθητών της δευτέρας λυκείου του Grammar School με στόχο να διευκολύνει τη ζωή των μαθητών και των φοιτητών και συνάμα να προστατεύσει το περιβάλλον. Πρόκειται για την «Εasy Pen» η οποία συνδυάζει πένα γραφής, διορθωτικό και ρίγα σε ένα μόνο αντικείμενο και αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον μαθητικό και φοιτητικό κόσμο.

Η ομάδα των μαθητών που αποτελείται από τους Στέφανο Ζορμπά C.E.O/Marketing manager, Δήμο Αντρέου press office/advertising, Νικόλα Λοΐζου production manager και Γιώργο Τζιουλίου head of computers δημιούργησε την πένα με την χρήση τρισδιάστατου εκτυπωτή χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα πλαστικά.

Η δημιουργία της «EasyPen» έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος των Οικονομικών με στόχο τη συμμετοχή των μαθητών στο πρόγραμμα Junior Achievement, ενας μη κερδοσκοπικός οργανισμός.

Το καινοτόμο πολυεργαλείο έχει ενθουσιάσει τους μαθητές του Grammar School οι οποίοι έσπευσαν και αγόρασαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο τις πρώτες «ΕasyPen» που δημιουργήθηκαν. Κάνοντας μάλιστα ξεπούλημα από την πρώτη μέρα παραγωγής.

Η ομάδα των μαθητών που δημιούργησε την «EasyPen» εξέφρασε ικανοποίηση για τη δημιουργία του πολυεργαλείου καθώς πέτυχε το στόχο της που ήταν η κατασκευή ενός εργαλείου που θα διευκόλυνε τη ζωή των μαθητών καθώς επίσης και την προστασία του περιβάλλοντος, αφού η «EasyPen» έχει δημιουργηθεί από ανακυκλώσιμα πλαστικά.

Οι πένες θα πωληθούν σε σχολεία, περίπτερα και βιβλοπωλεία. Όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Δήμος Αντρέου – 97892797
  • Στέφανος Ζορπάς – 97772882

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending