fbpx

Νίκησε και ακούμπησε τον τίτλο το Ευρωπαϊκό!

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου εκμεταλλέυτηκε την έδρα του και κέρδισε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με σκορ 3 – 0.

Οι πετοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ήξεραν πως με νίκη θα έφταναν ακόμα πιο κοντά στον τίτλο και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο από την αρχή του παιχνιδιού.

Μπαίνοντας πιο δυνατά οι πετοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού πήραν προβάδισμα και πήραν το πρώτο σετ με 25 – 15. Όλα ξεκίνησαν θετικά για τις γηπεδούχες που με ανεβασμένη ψυχολογία πήραν και το 2ο σετ με 25 – 16. Η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δεν σταμάτησε λεπτό να ψάχνει τη λύση και δεν τα έβαλαν κάτω. Κάποιοι κρίσιμοι πόντοι ήταν αρκετοί όμως για να κρατούν την ομάδα πίσω στο σκορ και να χάνει τα πρώτα 2 σετ.

Έχοντας ήδη την νίκη στο χέρι τους το Ευρωπαϊκό μπήκε στο 3ο και τελευταίο σετ με σκοπό να αποφύγει λάθη και βεβιασμένες κινήσεις και το κατάφερε παίρνοντας το τρίτο σετ και 25 – 9.

Πλέον η ομάδα του Ευρωπαϊκού χρειάζεται 1 νίκη στο επόμενο της παιχνίδι ενώ σε περίπτωση που το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κερδίσει το Πανεπιστήμιο Κύπρου, θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Τζιακούρα Μ, Δαυίδ Χ, Χριστοδούλου Χ, Πέτρου Ε, Μαραγκού Γ, Οικονόμου Ζ, Χαραλάμπους Β, Μιχελάκη Μ, Πούλλακκου Π, Νικολοπούλου Χ, Ιωάννου Σ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Μιλτιάδους Γ, Ποπά Α, Κουρτζή Α, Οικονομίδου Ρ, Καυκαρίδου Χ, Donchhuk A, Βένιου Β, Γιαννακού Ε, Ανδρέου Α.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending