fbpx

Γνώρισε την Jenny: Η Κύπρια ανερχόμενη τραγουδίστρια που αξίζει να ακούσεις!

Γλυκιά, δροσερή και με νεανικό αέρα η Jenny είναι η Κύπρια ανερχόμενη τραγουδίστρια που αξίζει να γνωρίσεις!

Το πιο ωραίο και δημιουργικό κομμάτι του ταξιδιού της τώρα αρχίζει, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της κομμάτι με δικό του βιντεοκλίπ Το “Roller Coaster” με τη δισκογραφική εταιρεία “Spider Music“.

Προσωπικό αρχείο

1
Πώς ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι;

Από πολύ μικρή ηλικία λάτρευε τη μουσική και ξεκίνησε με μαθήματα κιθάρας και φωνητικής, ακολούθησε σπουδές στο χώρο του μοντέρνου τραγουδιού, ενώ παράλληλα σπούδαζε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Παρακολούθησε μαθήματα μιούζικαλ, χορού και υποκριτικής κάνοντας σπουδές στο χώρο του κλασικού τραγουδιού. Ένα πολύ σημαντικό βήμα που βοήθησε στα πρώτα βήματα της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της σε συναυλία προς τιμήν του συνθέτη Μίμη Πλέσσα, η οποία συναυλία στάθηκε αφορμή στη γνωριμία της με τον συνθέτη Αντώνη Καρατζίκη ο οποίος σε συνεργασία με τη στιχουργό Μαρία Αθήνη της εμπιστεύθηκαν το “Roller Coaster” το πρώτο της τραγούδι!

Φυσικά, δεν της εμπιστεύθηκαν μόνο αυτό, αλλά και άλλες δημιουργίες που θα ακούσετε στη συνέχεια σε παραγωγή του Αλέξανδρου Χρυσίδη. Μια νέα πρόταση που καλοδέχτηκε η δισκογραφική εταιρεία Spider Music.

2
Και έτσι το παραμύθι ξεκίνησε!

Η Τζένη είναι ένα δείγμα του ότι η σημερινή νεολαία όταν θέλει κάτι πραγματικά με πολύ κόπο και αρκετές θυσίες μπορεί τελικά να πετύχει τον στόχο του και να καταφέρει αυτό που πίστευε πως θα ήταν ακατόρθωτο!

Εμείς της ευχόμαστε καλή ανοδική πορεία και με το καλό να παίρνουμε εισιτήρια για την πρώτη της συναυλία! 🙂

Πιο κάτω μπορείς να απολαύσεις το πρώτο της τραγούδι (σε στίχους Μαρίας Αθήνη, μουσική Αντώνη Καρατζίκη και παραγωγή Αλέξανδρου Χρυσίδη):

 Είσαι έτοιμος/η να την ακολουθήσεις και εσύ στο ταξίδι; 😉

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending