fbpx

Κέρδισε το ντέρμπι και έβαλε φωτιά το Ευρωπαϊκό!

Το φετινό πανεπιστημιακό πρωτάθλημα φούτσαλ ανδρών θα μας κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Τρανταχτή απόδειξη και το χτεσινό παιχνίδι που ξεκαθάρισε μόνο με το τελικό σφύριγμα.

Το Frederick University ταξίδεψε από την Λεμεσό για να αντιμετωπίσει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αντάλλαζαν επιθέσεις από πολύ νωρίς.

Οι γηπεδούχοι πήραν σχετικά γρήγορα προβάδισμα στο σκορ με τον Αθανάσιο Αγγελή να βάζει μπροστά την ομάδα του. Μετά από ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα ο Ηλίας Αβραάμ σημείωσε με προβολή το 2 – 0 στο 19ο λεπτό. Το σκορ αυτό κράτησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν τον τρόπο να σκοράρουν παρ’ όλο που δημιουργούσαν ευκαιρίες.

Στην επανάληψη οι φουτσαλιστές του Frederick University μπήκαν για να παίξουν τα ρέστα τους και 6 λεπτά μετά το σφύριγμα μείωσαν σε 2 – 1 με γκολ του Κάντζο Γκιβάρα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν ψηλά αφού ήθελαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά στο 38′ το πλήρωσαν αφού δέχτηκαν το 3 – 1 με γκολ του Γιώργου Κρέκου. Μη έχοντας κάτι να χάσουν οι φιλοξενούμενοι τα έδωσαν όλα στην επίθεση κάνοντας το παιχνίδι ρώσικη ρουλέττα. 3 λεπτά πριν το τέλος ο Κάντζο Γκιβάρα πέτυχε το 3 – 2 και το παιχνίδι απέκτησε τρελό ρυθμό καθώς και αρκετή ένταση. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου να παίρνει μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Φρίξος Πιερή): Χριστοφόρου Μ, Αντρέου Α, Μιχάλης Ε, Καλαϊτζίδης Ν, Αγγελή Α, Αβραάμ Η, Σακαρίδης Ε, Ασλαματζίδης Γ, Κρέκος Γ, Κωνσταντινίδης Α, Αχιλλέως Δ, Μαλέκος Κ.

Frederick University (Μάριος Ιωάννου): Μαλαός Α, Κυριάκου Μ, Γκιβάρα Κ, Μακρής Χ, Αντρονίκου Μ, Μενελάου Ρ, Ραφαήλ Π, Arrani S, Ζαντής Α, Πλάτωνας Μ, Κωνσταντίνου Μ, Χατζηγεωργίου Χ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending