fbpx

O Hummels απέδειξε γιατί η άμυνα είναι τέχνη!

Είναι το πρόσωπο των ημερών. Την περασμένη βδομάδα έγινε περίγελος στα μάτια των συμπαικτών του αλλά και του φίλαθλου κόσμου όταν έχυσε τον καφέ πάνω στο κοστούμι του ενώ η αποστολή της Bayern βρισκόταν στο Λονδίνο για τον επαναληπτικό της φάσης των 16 με την Arsenal.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που έκανε και τον, πάντα έτοιμο για πλάκα, Thomas Muller να ξεκαρδιστεί με την ατυχία του συμπαίκτη του. Σωστά μάντεψες, στον Mats Hummels αναφερόμαστε!

https://www.youtube.com/watch?v=z4i5twb__1Y

Όλοι μπορούμε να έχουμε μια κακή μέρα. Το θέμα είναι πώς θα την ξεπεράσεις. Έτσι δεν λένε; Ε λοιπόν, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός άφησε πίσω του το πιο πάνω, αστείο είναι η αλήθεια, περιστάτικο αποδεικνύοντας γιατί είναι ίσως ο καλύτερος αμυντικός των τελευταίων χρόνων.

Πώς; Το περασμένο Σαββατοκυρίακο η Bayern αγωνιζόταν με την Eintracht Frankfurt όταν στο 18′ και με το σκορ στο 0-0 έκανε ένα τάκλιν που μόνο οι κορυφαίοι αμυντικοί στον κόσμο μπορούν να κάνουν! Ένα τάκλιν από αυτά που αναγάγουν την άμυνα σε πραγματική τέχνη και αποδεικνύουν πως άμυνα δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό!

Απόλαυσε το:

https://www.youtube.com/watch?v=xsmTgo5nM_8

Ήταν το τάκλιν του Hummels το καλύτερο της χρονιάς μέχρι στιγμής;

 

Δες επίσης: Αυτοί διεκδικούν τον τίτλο του χειρότερου τερματοφύλακα όλων των εποχών!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending