fbpx

5 must-have προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεσαι για την άνοιξη!

Τώρα που η άνοιξη είναι εδώ, το τσαντάκι των καλυντικών σου χρειάζεται μια ανανέωση με προϊόντα κατάλληλα με την εποχή!

Φύλαξε τα σκούρα κραγιόν και το πιο βαρύ foundation σου, και ανανέωσε τη συλλογή σου με προϊόντα λαμπερά, ελαφριά που θυμίζουν άνοιξη!

Δες λοιπόν ποια είναι must have προιόντα της άνοιξης!

1
BB cream

Image result for bb cream

Μιας και την άνοιξη ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει, το foundation που συνηθίζαμε να φοράμε τον χειμώνα δεν είναι πλέον κατάλληλο για αυτή την εποχή!

Δοκίμασε να βάλεις μια bb cream, ανάλαφρη στο δέρμα, η οποία περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά για το δέρμα όπως επίσης και δείκτη προστασίας UV μιας και ο ήλιος θα αρχίσει να καίει!

2
Highlighter

Image result for highlighter stick maybellineΈνα highlighter σε υγρή μορφή είναι ό,τι πιο απαραίτητο αυτή την εποχή! Μόνο με λίγες κινήσεις θα αποκτήσεις μια φυσική λάμψη στο πρόσωπό σου και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της εποχής!

Κυκλοφορούν στην αγορά διάφορα σε μορφή stick που είναι πανεύκολα στη χρήση.

3
Μάσκαρα που χαρίζει μήκος

Image result for lengthening mascara

Ακόμη ένα trend αυτής της σεζόν είναι οι πολύ μακριές και έντονες βλεφαρίδες! Αν θέλεις να αποφύγεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τότε μια μάσκαρα που χαρίζει μήκος στις βλεφαρίδες είναι ό,τι χρειάζεσαι για ένα τέτοιο look!

4
Χρωματιστό μολύβι ματιών

Image result for blue eyeliner nyx

Tην θέση του μαύρου eyeliner αυτή την εποχή θα έρθουν να αντικαταστήσουν τα χρωματιστά μολύβια. Εγώ σου προτείνω μια μπλε απόχρωση την οποία μπορείς να σβήσεις στο κάτω μέρος του ματιού σου για ένα φωτεινό look.

5
Φούξια κραγιόν

Ένα έντονο κραγιόν αυτή την εποχή είναι απαραίτητο μιας και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ για εμφανίσεις που θα ξεχωρίζουν! Oι έντοντες, φωτεινές αποχρώσεις γενικά είναι οι κατάλληλες για κραγιόν αυτή την εποχή!

Εσύ ακόμα να ανανεώσεις το βαλιτσάκι
των καλλυντικών σουαυτή την εποχή;

 


Διάβασε επίσης: 3 συμβουλές και tips για να πετύχεις
το τέλειο ανοιξιάτικο μακιγιάζ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending