fbpx

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να μαρκάρεις man-to-man!

Η Γερμανία, γενικά, είναι αυτό που λέμε ένας μικρός ποδοσφαιρικός παράδεισος. Γεμάτα γήπεδα, ωραία ατμόσφαιρα, συναρπαστικά παιχνίδια και μερικοί από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του γερμανικού πρωταθλήματος.

Αυτό που συνέβηκε όμως την περασμένη αγωνιστική στο παιχνίδι Werder Bremen – Bayer Leverkusen όμως ήταν άλλο ένα στιγμιότυπο για highlights σε αθλητικές εκπομπές.

Δες το γιατί:

 

Ο αμυντικός της ομάδας της Βρέμης, Niklas Moisander, είχε προφανώς οδηγίες να μαρκάρει man-to-man το Javier “Chicharito” Hernandez. O 31χρονος Φινλανδός τήρησε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή του, ακολουθώντας τον επιθετικό των “ασπιρίνων” σε όλο το γήπεδο!

Τόσο πολύ αποροφήθηκε από την δουλειά που του ανάθεσε ο προπονητής του όμως,  που δεν συνειδητοποίησε πως ο Chicharito θα έβγαινε εκτός αγωνιστικού χώρου και ξεκίνησε να τον ακολουθεί. Οι οδηγίες άλλωστε ήταν ξεκάθαρες: “Μαρκάρουμε σε όλο το γήπεδο“!

Κάπου σε αυτό το σημείο είναι που ο Μεξικανός επιθετικός δείχνει στον 31χρονο αμυντικό πως βγαίνει αλλαγή κάνοντας του νόημα να δει πού πάει! Όπως καταλαβαίνεις, η μόνη λογική αντίδραση στο παραπάνω συμβάν ήταν να χαμογελάσουν και οι 2 ποδοσφαιριστές!

Αυτό είναι που λέμε “Πήρε το μαρκάρισμα σε άλλο επίπεδο!”

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending