fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Αυτή την εβδομάδα επέλεξα να μπουν στο Best Looks post 3 άτομα τα οποία δημιούργησαν είτε πιο casual είτε πιο street style looks για την βόλτα τους και μου άρεσαν πολύ!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Η Άντρια συνδύασε δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης: top με sleeve bells και embroidered jeans. Μου άρεσε πολύ που τα συνδύασε με sneakers και ζώνη στη μέση! Έδωσε ένα πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα στο όλο outfit της! Πολύ ωραίο outfit Άντρια μου!

2
Παναγιώτης Νικολουλόπουλος (Instagram: panagiotis_nikoloulopoulos)

Ο Παναγιώτης δημιούργησε ένα πολύ απλό και casual outfit, που του ταιριάζει πολύ! Μου άρεσε πολύ που φόρεσε μαύρο sweater μέσα από το δερμάτινο σακάκι του! Ο συνδυασμός αυτών των δύο με τα ripped jeans του και τα άσπρα Nike sneakers του είναι πολύ ωραίος. Τα στρογγυλά γυαλιά του και η μαύρη backpack τσάντα του ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το πολύ στυλάτο καθημερινό outfit του Παναγιώτη! Well done!

3
Γία Χαραλάμπους (Instagram: _ladygia)

Ένα πολύ ωραίο outfit με silver culottes! Λάτρεψα τον συνδυασμό που έκανε με το μαύρο top της με sleeve bells και τα converse μποτάκια της! Δημιούργησε ένα πολύ ωραίο street style look! Η πόζα και το μαύρο leather jacket της στους ώμους ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το look της! Good job!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending