fbpx

Δες πώς να χρησιμοποιήσεις το reminder στο Messenger σου για να οργανώνεσαι καλύτερα!

Κρατάς ατζέντα; Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να είσαι οργανωμένος και να μην χάνεις σημαντικά (ή και όχι) ραντεβού. Κυρίως αν είσαι εκείνος που απλά δεν καταφέρνει να είναι τυπικός, χρειάζεται μια ατζέντα που θα σε υπενθυμίζει για κάθε σημαντική στιγμή.

Βέβαια, αν δεν το ‘χεις με το timing, πιθανόν να ξεχνάς ακόμη και να κουβαλάς την ατζέντα έξω απ’ το σπίτι!

Υπάρχουν όμως κάποια μυαλά εκεί έξω που φαίνεται πως αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και γι’ αυτό μερίμνησαν για όσους έχουν αυτό το πρόβλημα!

Με ποιο τρόπο; Με το να προσθέσουν το reminder στο Messenger App του iOS!

 

1
Ραντεβού μέσω Chat

Πρόκειται για έναν έξυπνο τρόπο που φιλτράρει τις μέρες και ώρες που γράφεις σε έναν φίλο σου και σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις ένα ραντεβού.

2
Πώς γίνεται;

Αν και δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση, εντούτοις η συγκεκριμένη λειτουργία ανταποκρίνεται καλύτερα σε συσκευές iOS. Καθώς γράφεις μια μέρα και ώρα σε έναν φίλο σου, το Messenger τα υπογραμμίζει και δίνει αυτόματα την επιλογή να βάλεις ένα reminder.

Εσύ απλά επιλέγεις τη σωστή ημέρα και ώρα και το Chat φροντίζει να σε υπενθυμίσει μέσα από τις ενημερώσεις. Μπορείς ακόμη να αλλάξεις ώρα μετά που θα στείλεις ενημέρωση, να δώσεις όνομα στην υπενθύμιση ή και να τη διαγράψεις.

Το chat καταλαβαίνει τόσο την αγγλική, όσο και την ελληνική γλώσσα, ωστόσο δεν έφτασε ακόμη σε σημείο να αναγνωρίζει τα… greeklish (τουλάχιστον όχι τις μέρες, γιατί τις ώρες τις καταλαβαίνει)!

Κι αν δεν έχω iOS;

sociofly.com

Στο Android μπορεί να αναγνωρίσει την ημέρα όταν είναι γραμμένη στα Αγγλικά, το ίδιο και την ώρα στην αγγλική μορφή (π.χ. 9pm αντί 9μμ). Αναμένεται ενημέρωση για την ελληνική γλώσσα.

Τώρα ξέρεις πως να μη χάνεις κανένα σημαντικό ραντεβού, όταν το συζητάς μέσω Messenger!

 

Δες επίσης: 10 χρήσεις που ίσως δεν ήξερες για το Facebook Messenger!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending