fbpx

Πρωτάθλημα Futsal ανδρών και γυναικών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Το Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γνώσης του Πανεπιστημίου Κύπρου προκηρύσσει Πρωτάθλημα Futsal Αντρών και Γυναικών. Η διοργάνωση απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές, απόφοιτους, εργαζόμενους, επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να ενταχθούν στην πανεπιστημιακή μας οικογένεια.

Στα Πρωταθλήματα Futsal μπορούν να συμμετάσχουν 24 ομάδες Αντρών και 8 ομάδες Γυναικών. Κατάσταση όλων των ομάδων που θα συμμετάσχουν θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο και παραδίδοντας το, υπογραμμένο στο Γραφείο υποδοχής του Αθλητικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Κύπρου μέχρι τις 29 Μαρτίου 2017 καταβάλλοντας το ποσό των 100 ευρώ ως δικαίωμα συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλες τις κοινωνικές ομάδες (μαθητές, φοιτητές, απόφοιτους, εργαζόμενους, επιχειρήσεις και οργανισμούς) να λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Κύπρου το τριήμερο 7 – 9 Απριλίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους.

Προκήρυξη του πρωταθλήματος και έντυπο συμμετοχής είναι διαθέσιμα στους ακόλουθους συνδέσμους:

http://www.ucy.ac.cy/athletics/index.php/el/
http://festivalgnosis.ucy.ac.cy/

Τα Πρωταθλήματα αθλοθετούνται με κύπελλα για τις πρωταθλήτριες και δευτεραθλήτριες ομάδες και μετάλλια για τους παίχτες των τριών πρώτων ομάδων, καθώς και με τα ακόλουθα χρηματικά έπαθλα:

Αντρών Γυναικών
1η θέση             €1600 1η θέση             €500
2η θέση             €800 2η θέση             €250
3η θέση             €400 3η θέση             €150
4η θέση             €200 4η θέση             €100

Σε περίπτωση που οι ομάδες της μιας κατηγορίας (Ανδρών – Γυναικών) δεν συμπληρώσουν τον προκαθορισμένο αριθμό, θα αυξηθούν οι ομάδες της άλλης κατηγορίας. Σε αυτή τη περίπτωση η Οργανωτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα να τα τροποποιήσει ανάλογα τα χρηματικά έπαθλα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Αθλητικό Κέντρο, καθημερινά 07:30-22:00, ή στο τηλέφωνο 22894182.

Το Αθλητικό Κέντρο αναμένει απ’ όλους τους παίχτες, προπονητές, διαιτητές και λοιπούς υπευθύνους να διαγωνιστούν φιλότιμα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια και με την επίδειξη ανώτερου φίλαθλου πνεύματος να συντελέσουν στην εξύψωση του αθλητισμού.

Το Αθλητικό Κέντρο εύχεται σε όλους «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending