fbpx

Τερματοφύλακας έβαλε τα κλάματα επειδή δέχτηκε 22 τέρματα!

Να είσαι ο τελευταίος παίχτης της ομάδας σου είναι αναμφίβολα μεγάλη ευθύνη. Ο τερματοφύλακας, βλέπεις, δεν είναι μια θέση που μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε. Χρειάζεται χαρακτήρας, τόλμη, ηγετικές ικανότητες αλλά και αίσθηση της ευθύνης που κουβαλάς.

Αυτό το τελευταίο (το αίσθημα ευθυνης δηλαδή) φαίνεται να το έχει σε υπερθετικό βαθμό ο τερματοφύλακας από το Περού, Jhiner Chavez.

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, όμως, ο Chavez αγωνίζεται στην ομάδα 3ης κατηγορίας της χώρας του, Valle Real. Η Valle θα αγωνιζόταν με την ομάδα δεύτερης κατηγορίας, Santa Rosa, στα πλαίσια του τουρνουά Copa Peru.

Το παραπάνω τουρνουά, σημείωσε, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό μιας και επιτρέπει στις ομάδες των κατώτερων κατηγοριών του Περού να αγωνιστούν στην πρώτη (και επαγγελματική) κατηγορία.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, που λες, τελείωσε με το απίστευτο 22-0 υπέρ της Santa Rosa με τον Chavez να βάζει τα κλάματα μετά το τέλος του παιχνιδιού και να δηλώνει “Νιώθω πολύ λυπημένος. Μετά το παιχνίδι, πήγα σπίτι και έκλαψα. Τίποτα παρόμοιο δεν μου συνέβη σε ολόκληρη τη ζωή μου. Είναι ένα γεγονός που θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή, αλλά δεν θα συμβεί ξανά!”

Πάντως σίγουρα για τα 22 τέρματα πρέπει να πάρουν ευθύνη και οι συμπαίκτες του, δεν νομίζεις;

Δες επίσης: O Hummels απέδειξε γιατί η άμυνα είναι τέχνη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending