fbpx

Τα ροζ σκάνδαλα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!

Το σημερινό μας άρθρο θα είναι ροζ, πολύ ροζ! Όλοι μας γνωρίζουμε ότι όλα τα χρώματα συμβολίζουν και από κάτι. Συγκεκριμένα το ροζ με το οποίο θα ασχοληθούμε σήμερα συμβολίζει την θυληκότητα, την τρυφερότητα και την αθωότητα. Όταν όμως μετά την λέξη ροζ ακολουθεί η λέξη σκάνδαλο τα πράγματα αλλάζουν.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα 5 ερωτικά σκάνδαλα που απασχόλησαν το ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπάρχουν περισσότερα εμείς όμως διαλέξαμε τα συγκεκριμένα και σου τα παρουσιάζουμε.

Δες ποια είναι παρακάτω:

 

1
Mauro Icardi – Maxi Lopez

Οι δύο τους ήταν συμπαίχτες στην Sampdoria. Μεταξύ τους άλλαξαν εκατοντάδες πάσες, πάρα πολλές ασίστ και πανηγύρισαν μαζί πάρα πολλές φορές. Όμως ο Ιταλός ήθελε ακόμη περισσότερα. Ο Αργεντίνος ήταν παντρεμένος με την Ιταλίδα τηλεπερσόνα Wanda Mara. Ο Mauro δεν έμεινε μόνο στο σκοράρισμα εντός γηπέδου και έτσι σύναψε παράνομη σχέση με την γυναίκα του συμπαίχτη του. Τα ιταλικά ΜΜΕ πήραν φωτιά με το ερωτικό τρίγωνο.

Ο Maxi Lopez μόλις το έμαθε χώρισε την Ιταλίδα καλλονή, η οποία αργότερα παντρεύτηκε τον Icardi. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Mauro έριξε λάδι στην φωτιά κάνοντας τατουάζ τα ονόματα των παιδιών που απέκτησε η νυν γυναίκα του με τον πρώην άνδρα της. Σκεφτείτε να μην ήτανε και συμπαίχτες το τι θα γινόταν!

2
Το “Φαινόμενο” ήταν άτακτο!

Ο Βραζιλιάνος ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που πάτησαν το πόδι τους στα γήπεδα. Εκτός από την “στρογγυλή θεά” είχε και έχει αδυναμία και στις “καλλίγραμες” θεές (όπως όλοι μας, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε).

Ένα βράδυ λοιπόν του 2008 και ενώ βρισκόταν σε περίοδο αποθεραπείας, αφού άφησε την τότε κοπέλα του στο σπίτι της, αποφάσισε να το γλεντήσει λίγο παραπάνω. Πήγε σε ένα μοτέλ στην γενέτειρα του με 3 κοπέλες παρακαλώ! Τα πάντα αποκαλύφθηκαν όταν η αστυνομία πήγε στο δωμάτιο του Ronaldo για διατάραξη κοινής ησυχίας ύστερα από παράπονα που έγιναν. Το περιστατικό πήρε έκταση, το έμαθε η κοπέλα του και σαν να μην έφτανε αυτό το “Φαινόμενο” ανακάλυψε ότι τα “μοντέλα” τελικά ήταν τραβεστί.

3
Karim Benzema – Franck Ribery

Ήταν το 2009 όταν η ποδοσφαιρική και όχι μόνο Γαλλία κλονίστηκε συθέμελα. Υπαίτιοι ήταν οι κύριοι Benzema και Ribery. Οι δυο τους κατηγορήθηκαν ότι “κοιμήθηκαν” με την ιερόδουλη Zahia Dehar, η οποία τότε ήταν μόλις 16 χρονών, αν και ήταν παντρεμένοι.

Το περιστατικό πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις μιας και η κοπέλα ήταν ανήλικη και ότι έγινε ήταν παράνομο. Οι δυο τους βρέθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Οι κατηγορίες όμως αποσύρθηκαν όταν η Zahia έκανε δημόσια δήλωση ότι οι εν λόγω κύριοι δεν γνώριζαν την πραγματική της ηλικία. Μετά το περιστατικό πήραν άφεση αμαρτιών από τις συζύγους τους και όλα μέλι γάλα!

4
Wayne Rooney

Το 2008 ο Άγγλος επιθετικός της Manchester United και των “λιονταριών” δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την κοπέλα με την οποία ήταν ερωτευμένος από παιδι (εύγε Wayne). Έως εδώ είναι μια ρομαντική ιστορία.

Όμως 4 χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2004, ο Wayne ενώ είχε σχέση με την μέλλουσα γυναίκα του βρέθηκε να πηγαίνει σε πορνείο και να συνευρίσκεται με μια γυναίκα κατά 30 χρόνια μεγαλύτερη του. Σαν να μην έφτανε αυτό ενώ η γυναίκα του ήταν έγκυος τον καρπό του έρωτά τους, ο άτακτος Rooney πέρασε μια νύχτα πάθους με δύο ιερόδουλες. Γιατί βρε Wayne; Γιατί;

5
John Terry – Wayne Bridge

Αφήσαμε τελευταίο των “μετρ” των ροζ σκανδάλων, τον σκανδαλιάρη John Terry. Ο κεντρικός αμυντικός των ”μπλε” βρέθηκε πάρα πολλές φορές στο στόχαστρο των αγγλικών ΜΜΕ λόγω των ερωτικών περιπετειών του. Όμως το σοβαρότερο απ’ όλα ήταν όταν διατηρούσε παράνομη σχέση με την γυναίκα του συμπαίχτη του στην Chelsea, Wayne Bridge. Προκλήθηκε πανικός στις τάξεις της ομάδας με τον δεξιό μπακ να αποχωρεί από την ομάδα για ευνόητους λόγους και να βρίσκει ”στέγη” στην Manchester City.

Ο “καρπερός” κύριος Terry μάλιστα άφησε και έγκυο την γυναίκα του πρώην συμπαίχτη του, την οποία έβαλε να κάνει έκτρωση. Παρ’ όλο το σάλο που προκλήθηκε όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη η απατημένη σύζυγος συγχώρεσε τον Terry και συνέχισαν να ζουν ”αγαπημένοι” με τα δύο τους παιδιά σαν να μην συνέβη τίποτα. Αν υπάρχει αληθινή και ανιδιοτελή αγάπη γίνονται θαύματα ε; (λέμε τώρα!)

Εσύ ποιο ροζ σκάνδαλο θυμάσαι περισσότερο; 

Δες επίσης: Οι 5+1 ποδοσφαιριστές που μάλωσαν με τον προπονητή τους!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending