fbpx

Πλούσιο θέαμα στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Σάμπο!

Αρκετές ήταν οι συγκινήσεις που πρόσφερε σε διαγωνιζόμενους και θεατές το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Σάμπο που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πρώτευσε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που κατέκτησε 5 μετάλλια (3 χρύσα).

Αναλυτικότερα, στην κατηγορία των -68 κιλών στους άνδρες, και τα 3 μετάλλια κατέληξαν στο πανεπιστήμιο της Μακεδονίτισσας. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Denis Sempotari, το αργυρό ο Χριστόφορος Παρφενίδης και το χάλκινο ο Ευαγόρας Μάρκου.

Στα -74 κιλά ανδρών, το χρυσό κατέκτησε ο Κλεόβουλος Λουκαΐδης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, το αργυρό ο Χριστόφορος Ταντής του Πανεπιστημίου UCLAN Cyprus και το αργυρό ο Μαρίνος Πολυβίου του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στην κατηγορία των -82 κιλών ανδρών, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Λούκας Γερασίμου του Πανεπιστημίου UCLAN Cyprus. Το αργυρό κατέληξε στον Αλέξανδρο Κυριακίδη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ενώ το χάλκινο μοιράστηκαν οι Χαρίδημος Γεωργίου του Ευρωπαϊκού και ο Παναγιώτης Δημοσθένους του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Τέλος, στην μοναδική κατηγορία που σχηματίστηκε στις γυναίκες, αυτή των -72 κιλών, πρώτευσε η Μαρία Γκαρακλίδου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το αργυρό όπως και το χάλκινο μετάλλιο ήταν υπόθεση του Πανεπιστημίου Κύπρου. Το αργυρό κατέκτησε η Γαβριέλλα Σουίτ και το χάλκινο η Παντελίτσα Σωκράτους.

Φωτογραφικό υλικό του Πρωταθλήματος στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending