fbpx

H NYX Professional Makeup κατέκτησε και τη Λευκωσία!

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το opening του καταστήματος NYX Professional Makeup στην οδό Λήδρας.

Το διάσημο αμερικάνικο brand NYX Professional Makeup συνάντησε επιτέλους και τους make up addicts της πρωτεύουσας. Με ένα άκρως επιτυχημένο opening πάρτι άνοιξε τις πόρτες του, το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο, στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία, την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Δες εδώ τι έγινε: 

Το opening party ξεκίνησε στις 15:00 με τους φανατικούς του brand να περιμένουν με ενθουσιασμό στην ουρά το άνοιγμα του καταστήματος, ενώ την ίδια ώρα happenings και πολλές εκπλήξεις τους ανέβαζαν την διάθεση μέχρι η αναμονή να φτάσει το τέλος της.

Κάτι που έγινε με το πανηγυρικό κόψιμο της κορδέλας, που έδωσε το σύνθημα πως ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν για να εισέλθουν στο κατάστημα!


Οι 250 πρώτες με οποιαδήποτε αγορά κέρδισαν ένα lip pouch με δύο προϊόντα κραγιόν, ενώ όσες πραγματοποίησαν αγορές αξίας 70 ευρώ και άνω πήραν δώρο ένα επαγγελματικό βαλιτσάκι μακιγιάζ.

Στη διάθεση του κοινού ήταν για ακόμη μια φορά οι επαγγελματίες, ειδικά εκπαιδευμένοι make-up artists της NYX Professional Makeup που σύστησαν τις τελευταίες συλλογές του brand και έδωσαν συμβουλές και tips ομορφιάς για επαγγελματικό μακιγιάζ.

Η NYX Professional Makeup προσφέρει προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ σε προσιτές τιμές, δίνοντας την ελευθερία προσωπικής έκφρασης μέσω του μακιγιάζ.

Το νέο της κατάστημα στην Κύπρο βρίσκεται στην οδό Λήδρας 208-210, ενώ από τις αρχές Μαρτίου λειτουργεί κατάστημα και στο MyMall στη Λεμεσό.

Εσύ ακόμα να επισκεφθείς τα νέα καταστήματα
της NYX Professional Makeup; 

 

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending