fbpx

3+1 βήματα για να μυρίζεις πάντα τέλεια!

Είναι πραγματικά υπέροχο η παρουσία σου να συνοδεύεται με μια χαρακτηριστική και ωραία μυρωδιά και αυτή να διατηρείται στο χώρο και μετά την αποχώρησή σου.

Ακολουθήσε λοιπόν 4 μικρές – εύκολες συμβουλές
και ξεχώρισε με το άρωμα σου:

1
Άρωμα

Βρες το άρωμα που σε εκφράζει και απέφυγε τις συνεχόμενες αλλαγές του. Όταν το εφαρμόσεις στο δέρμα σου μην το τρίψεις. Ψέκασε τους καρπούς σου, και μέσα από τα ρούχα σου.

Μην ξεχάσεις το πίσω μέρος στα αυτιά καθώς τα σημεία που είναι πιο ζεστά στο σώμα μας βοηθούν τα αρώματα να διαχέονται καλύτερα στο χώρο.

Έτσι, αν θέλεις να έχεις μια πιο ελαφριά μυρωδιά ψέκασε πίσω από τα γόνατα, στο εσωτερικό των μοιρών και στην κοιλιά. Αν άρωμα σου είναι πολύ “βαρύ” ψέκασε στον αέρα και πέρασε από μέσα.

2
Μαλλιά

Είναι το Άλφα και το Ωμέγα ιδιαίτερα δε εάν είναι και μακριά σε μήκος τα μαλλιά σου. Μπορείς να προμηθευτείς ένα έλαιο με ωραία μυρωδιά και να το απλώνεις στις άκριες πριν από κάθε έξοδο σου.

Εναλλακτικά πέρασε το έλαιο στην βούρτσα σου και χτένισε με αυτήν τα μαλλιά σου. Προσωπικά σου προτείνω το αγαπημένο μου έλαιο NUXE. Θα το αγαπήσεις!

3
 Αρωμάτισε το κρεβάτι σου

Δεν εννοώ να του βάλεις πέντε κιλά άρωμα! Μπορείς όμως να  ψεκάσεις το μαξιλάρι σου με ένα διακριτικό ελαφρύ σπρέι που μυρίζει ωραία, έτσι ώστε κάθε φορά που ξυπνάς ή που κοιμάσαι, να μην έχεις το άγχος.

Θα με ευγνωμωνείς ιδιαίτερα εάν στο κρεβάτι βρίσκεται και ο καλός σου! ????

4
Αντικατέστησε την body lotion σου

Όταν βγεις από τον μπάνιο αντί για την body lotion σου χρησιμοποίησε λαδάκι με ένα ελαφρύ άρωμα. Με αυτό τον τρόπο ενυδατώνεται καλύτερα το δέρμα σου, αποκτά μια λάμψη και διατηρεί και καλύτερα το άρωμα που θα προσθέσεις στην συνέχεια.

Σου προτείνω το έλαιο λεβάντας μιας και λειτουργεί και ως χαλαρωτικό.

Αυτά από εμένα λοιπόν.  Δοκίμασε τα και θα με θυμηθείς.

Με το πέρασμα σου, θα δολοφονείς.

See yaaaa

xxxx

 


Διάβασε επίσης: Το άρωμα που ταιριάζει στην προσωπικότητα σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending