fbpx

Νίκησε και συνεχίζει να ελπίζει για τον τίτλο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο!

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε τη νίκη απέναντι στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και συνεχίζει να καταδιώκει το Πανεπιστημίο Λευκωσίας για τον φετινό τίτλο.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ήρθε στη Λευκωσία με αρκετές απουσίες αλλά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις για τη μαχητικότητα του. Ένα καλό παράδειγμα είναι το πρώτο δεκάλεπτο που τέλειωσε 16 – 14. Παίζοντας πιο συγκροτημένα και έχοντας περισσότερες δυνάμεις οι καλαθοσφαιριστές του Ευάγγελου Κώστα μπήκαν δυνατά στο 2ο δεκάλεπτο και πίεσαν ψηλά τους αντιπάλους τους. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρουν 21 πόντους έναντι 4 των αντιπάλων τους και να ανοίξουν την ψαλίδα στο σκορ. Το 37 – 18 δεν άφηνε και πολλές επιλογές στους φιλοξενούμενους αλλά δεν τα παράτησαν.

Στο 3ο δεκάλεπτο οι καλαθοσφαιριστές της Ντιάνας Αγαπίου πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά τα χαμένα καλάθια και η ευστοχία των αντιπάλων τέλειωσαν το παιχνίδι. Το δεκάλεπτο έληξε 58 – 25 με τους γηπεδούχους να κλειδώνουν τη νίκη. Σαν επανάληψη του 3ου δεκαλέπτου κύλησε και το 4ο. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαζαν κάτω παρά την κούραση και οι γηπεδούχοι δεν κατέβαζαν ρυθμούς. Το αποτέλεσμα ήταν να δούμε εμείς ένα συναρπαστικό αγώνα και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου να πάρει τη νίκη με σκορ 84 – 31.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Ευάγγελος Κώστα): Ζαρογιάννης Θ, Σολωμού Σ, Σέππος Κ, Μπουρίκας Ι, Καραγιάννης Δ, Γιαχνάκης Σ, Κουμής Μ, Καρακάσης Ε, Ματακίδης Κ, Κίνγκας Α, Χειμώνας Κ, Τσάκωνας Ν.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Ντιάνα Αγαπίου): Κουτσού Χ, Παλατές Χ, Κολτσίδας Β, Πλοιός Γ, Καραγιάννης Π, Λύτρας Ν, Στυλιανού Χ, Καλτσούδας Δ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending