fbpx

Ρώσοι οπαδοί ταξίδεψαν πάνω από 20 χιλιάδες χιλιόμετρα για την ομάδα τους!

Την περασμένη Κυριακή, στα πλαίσια της 2ης κατηγορίας του ρωσικού πρωταθλήματος η Luch – Energiya αντιμετώπισε την Baltika Kaliningrad. Είναι 2 ομάδες παντελώς άγνωστες στην πλειοηψηφία του ποδοσφαιρόκοσμου. Η πρώτη βρίσκεται στην 11η θέση και η άλλη στην 19η (από τις 20 ομάδες) θέση της βαθμολογίας.

Το εκπληκτικό στο μεταξύ τους παιχνίδι είναι οτι οι οπαδοί της φιλοξενούμενης, Luch – Energiya, έκαναν ένα ταξίδι 20732 περίπου χιλιομέτρων για να δούν την ομάδα τους! Για να καταλάβεις καλύτερα πόσο αδιανόητο είναι το ταξίδι που έκαναν το συνολικό μήκος της Κύπρου από το δυτικότερο ως το ανατολικότερο της άκρο είναι 240 χιλιόμετρα. Με άλλα λόγια, οι θεότρελοι οπαδοί της ομάδας του Vladivostok είναι λες και έκαναν 86 (και κάτι) φορές το Ακάμας – Απόστολος Ανδρέας! 

Συνολικά ταξίδεψαν αεροπορικώς από το Vladivostok στο Kaliningrad για περισσότερες από 14 ώρες συμπεριλαμβανομένου και μιας στάσης στη Μόσχα! Όλο αυτό για ένα παιχνίδι 2ης κατηγορίας της Ρωσίας που τελικά “μάζεψε” 3782 χιλιάδες κόσμο (μερικές δεκάδες οι ηρωικοί φίλοι της Luch – Energiya)!

Μάλιστα, προς απογοήτευση των φιλοξενουμένων το παιχνίδι έληξε στο άγονο 0-0!

Τόσο ταξίδι για το τίποτα, δηλαδή!

 

Δες επίσης: Οι οπαδοί της Besiktas τραγούδησαν στη… νοηματική! (video)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending