fbpx

5+1 έξυπνα makeup tips για όσες φοράνε γυαλιά μυωπίας!

Η διαδικασία του μακιγιάζ, για τις κοπέλες που φοράνε γυαλιά έχει τις προκλήσεις του.

Γι’ αυτό και εγώ στο σημερινό μου post  σου έχω διάφορα έξυπνα κόλπα που θα σε βοηθήσουν με το μακιγιάζ σου για να δείχνεις flawless.

Δες τα παρακάτω:

1
 Χρησιμοποίησε διορθωτικό concealer

Τα γυαλιά μυωπίας, όταν τα φοράς,  δημιουργούν πολλές  φορές μια σκιά κάτω από το μάτι. Αυτό σε κάνει να φαίνεσαι κουρασμένη και ότι έχεις σακούλες ή μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Ο τρόπος για να αντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα είναι με ένα διορθωτικό concealer. Το concealer θα εξουδετερώσει αυτή την διχρωμία που δημιουργήθηκε και θα φωτίσει την περιοχή κάνοντας σε να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη. Προτείνω να ψάξεις concealers σε ροδακινί  ή κίτρινη απόχρωση.

2
Μάσκαρα μονάχα στις ρίζες

Ένα πράγμα που ανησυχεί τις περισσότερες κοπέλες που φοράνε γυαλιά είναι η μάσκαρα. Αρκετές την αποφεύγουν γιατί κολλά και λερώνει τον φακό των γυαλιών τους.

Σου έχω την λύση: Άπλωσε την μάσκαρα δίνοντας έμφαση στην ρίζα των βλεφαρίδων σου και όχι στην άκρη, έτσι θα αποφύγεις να λερώσεις τον φακό σου και παράλληλα θα έχεις τέλειες βλεφαρίδες.

3
Βάζε πάντα eyeliner

Θεωρώ πώς το πιο κατάλληλο για τις κοπέλες που φοράνε γυαλιά είναι το cat eye. Ανάλογα με το μέγεθος των γυαλιών σου θα είναι και η γραμμή του eyeliner σου.

Αν είναι πιο μεγάλος, τότε και η γραμμή του eyeliner σου να είναι πιο χοντρή. Και αντίστροφα, αν είναι πιο μικρά τα γυαλιά σου τότε θα είναι πιο μικρή και η γραμμή του eyeliner.

4
Bold Lips

Ένα ακόμη εύκολο και γρήγορο κόλπο, είναι να δώσεις περισσότερη ένταση στα χείλη σου. Κάποιες φορές τα μάτια σου χάνονται μέσα από τους φακούς και σου είναι δύσκολο πολλές φορές να τα αναδείξεις, ιδίως σε καθημερινή βάση.

Γι’ αυτό και εγώ σου προτείνω να δώσεις περισσότερη σημασία και ένταση στα χείλη σου και να αφήσεις τα μάτια σου πιο φυσικά ή σχημάτισε μονάχα ένα wing eyeliner. Το κραγιόν σου μπορεί να είναι κρεμώδες, glossy ή ακόμη και ένα σκούρο matte. Μην φοβάσαι να παίξεις με τους χρωματισμούς και να θυμάσαι όσο πιο έντονο τόσο το καλύτερο!

5
Για eyeliner βάλε το ίδιο χρώμα με τα γυαλιά σου

Ακόμη ένα έξυπνο hack που θεωρώ ότι αξίζει να σου το πω, είναι ένα κόλπο με το χρώμα των φακών σου. Αν έχεις χρωματιστά γυαλιά και όχι το συνηθισμένο μαύρο, τότε τόλμησε να διαλέξεις το ίδιο χρώμα και για το eyeliner σου. Αν τα γυαλιά σου είναι μαύρα τότε και πάλι μπορείς να τα συνδυάσεις με οποιοδήποτε χρώμα eyeliner σου αρέσει.

6
Καθαριότητα πάνω απο όλα!

Ωραία είναι τα μυστικά με το πώς να χρησιμοποιείς το μακιγιάζ για να φοράς τα γυαλιά σου και να δείχνεις flawless, αλλά το πιο σημαντικό hack είναι πώς να ξεβγάζεις το μακιγιάζ. Ο λόγος είναι προφανές, αν δεν ξεβγάλεις το μακιγιάζ σου κινδυνεύεις από κάποιο ερεθισμό στο μάτι ή ακόμη και μόλυνση.

Δεν πρέπει να μοιράζεσαι την μάσκαρά σου, το μολύβι/eyeliner των ματιών σου με κανέναν. Και να θυμάσαι ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πρέπει να πετάς τα προϊόντα αυτά και να αγοράζεις καινούρια, ειδικά όταν το χρώμα έχει αλλοιωθεί ή άρχισε να μυρίζει παράξενα.

Νιώσε ξεχωριστή φορώντας τα γυαλιά μυωπίας σου!

 


Διάβασε επίσης: 5 φυσικές θεραπείες για την καταπολέμηση
των μαύρων κύκλων!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending