fbpx

Κατέκτησε τον τίτλο αήττητο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Την 4η του νίκη στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Γυναικών πανηγύρισε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού επιβλήθηκε στην τελευταία αγωνιστική του Πανεπιστημίου Κύπρου με 0-3 σετ. Πανηγύρισε, έτσι, με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς να γευτεί, μάλιστα, την ήττα!

Δυναμικό ξεκίνημα έκαναν στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενες παίρνοντας από νωρίς προβάδισμα στο πρώτο σετ (2-6) θέλοντας να τελειώνουν όσο γίνεται νωρίτερα με την υπόθεση νίκη. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχες του Πανεπιστήμιου Κύπρου προσπαθούσαν με όλες τους τις δυνάμεις να βάλουν δύσκολα στις πρωταθλήτριες και εν μέρει τα κατάφεραν. Το σετ, ωστόσο, κατέληξε στο Ευρωπαϊκό (14-25).

Παρόμοια ήταν η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο σετ με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να παρουσιάζεται ελαφρώς βελτιωμένο. Το Ευρωπαϊκο από την πλευρά του συνέχισε στους ρυθμούς του πρώτου σετ επιβάλλοντας τον ρυθμό του. Αποτέλεσμα του πιο πάνω ήταν να πάρει και το δεύτερο σετ (15-25).

Το τρίτο σετ ήταν και η τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων για κάτι καλό στον αγώνα. Οι πετοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Κύπρου, λοιπόν, διατήρησαν την διαφορά σε όσο πιο μικρά επίπεδα μπορούσαν. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενες του Ευρωπαϊκού κάπου περίμεναν την λήξη του παιχνιδιού ρίχνοντας τον ρυθμό τους. Παρ’ όλα αυτά, στους κρίσιμους τελευταίους πόντους φάνηκε η κλάση των φιλοξενουμένων που πήραν και το τρίτο σετ (23-25) και την νίκη.

Ήταν η 4η νίκη σε 4 παιχνίδια για το Ευρωπαϊκό που τερμάτισε έτσι το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από την πλευρά του, το Πανεπιστήμιο Κύπρου για άλλο ένα αγώνα έδειξε καλό πρόσωπο χωρίς όμως να καταφέρει να πανηγυρίσει την νίκη.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Δημητρίου Κ., Δαυίδ Α., Εξαδάχτυλου Γ., Μαραγκού Ε., Σιμόνοβα Ε., Εξαδάχτυλου Φ., Λιάτσου Α., Γεωργίου Π., Γεωργίου Α., Χριστοδούλου Χ., Μαραγκού Χ., Πέτρου Ε.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Τζιαπούρα Μ., Δαυίδ Χ., Χριστοδούλου Α., Πέτρου Ε., Θεοδωράκη Ε., Μαραγκού Γ., Οικονόμου Ζ., Χαραλάμπους Β., Μιχελάκη Μ., Νικολοπούλου Χ., Ιωάννου Σ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending