fbpx

Αυτόν ψήφισαν οι αναγνώστες μας ως τον κορυφαίο Κύπριο τερματοφύλακα όλων των εποχών!

Την περασμένη βδομάδα είχαμε ετοιμάσει ένα άρθρο – αφιέρωμα σε 5 Κύπριους τερματοφύλακες που άφησαν την δική τους σφραγίδα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Νίκος Παναγιώτου, Βαρνάβας Χριστοφή, Νίκος Ελευθεριάδης, Γιώργος Παντζιαράς και Μάκης Αλκιβιάδης μπήκαν στην ζυγαριά αφού πρώτα κάναμε μια μίνι παρουσίαση των κατορθωμάτων τους στα γήπεδα.

Πρώτος στις δικές σας προτιμήσεις με ποσοστό 38% αναδείχθηκε ο Νίκος Παναγιώτου, τερματοφύλακας της Ανόρθωσης αλλά και της Εθνικής την δεκαετία του ’90!

Δεύτερος αναδείχθηκε με ποσοστό 30% ο “‘Αλλος“, επιλογή απόλυτα δικαιολογημένη από την στιγμή που η λίστα μας χωρούσε μόνο 5 τερματοφύλακες. Έτσι, τερματοφύλακες όπως οι Μάριος Πραξιτέλους και Αντρέας Χαρίτου της Ομόνοιας, Άντρος Πετρίδης του ΑΠΟΕΛ και τόσοι άλλοι βρήκαν θέση σε αυτή τη λίστα.

Με ποσοστό 14%, τρίτος αναδείχθηκε ο Νίκος Ελευθεριάδης, εκ των πρωτεργατών στους πρώτους τίτλους που κατέκτησε η Ομόνοια την δεκαετία του ’60. Με ποσοστό 11% ο Γιώργος Παντζιαράς του ΑΠΟΕΛ και του Άρη Θεσσαλονίκης κατέλαβε την 4η θέση ενώ στην 5η θέση με 5% βρέθηκε ο αίλουρος της Νέας Σαλαμίνας την δεκαετία του ’60, Βαρνάβας Χριστοφή.

Τελευταίος αλλά όχι έσχατος, με ποσοστό 2%, αναδείχθηκε ο αείμνηστος Μάκης Αλκιβιάδης της ΕΠΑ.

Δες ξανά το άρθρο: 5 Κύπριοι τερματοφύλακες που έγραψαν ιστορία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending