fbpx

T-shirts με logo: Δες πώς να συνδυάσεις το διαχρονικό αυτό trend!

Tα t-shirts με logo είναι ένα trend που παραμένει σταθερό στη μόδα εδώ και πολλά χρόνια! Φέτος βέβαια ίσως να είναι η χρονιά που τα συγκεκριμένα t-shirts θα φορεθούν όσο τίποτα άλλο!

Συνδύασε το t-shirt σου με jeans (είτε σκουρόχρωμα είτε ανοιχτόχρωμα) και τα sneakers σου για να δημιουργήσεις ένα στυλάτο casual look!

Δες εδώ:

1
Constantinos

Εγώ επέλεξα ένα λευκό t-shirt με κόκκινο logo και σκούρα skinny jeans, αφού μου αρέσει πολύ η αντίθεση που δημιουργείται με το λευκό και το σκούρο. Το συγκεκριμένο t-shirt μου άρεσε γιατί το κόκκινο χρώμα που έχει πάνω συμβαδίζει απόλυτα με την εποχή!

Get the look:

T-shirt

2
Costas

Ο συνδυασμός μαύρου κόκκινου μου αρέσει πολύ και μου θυμίζει κάτι πιο rock, γι’ αυτό και το επέλεξα! Το συγκεκριμένο t-shirt που φορώ είναι από τα αγαπημένα μου, αφού συνδυάζεται εύκολα και είναι πολύ cool!

Get the look:

T-shirt

3
Chrisis

Εγώ δεν επέλεξα να φορέσω ενα t-shirt με γράμματα αλλά επέλεξα ένα μαύρο wesc t-shirt με military στοιχείο στο logo. Το military επέστρεψε ξανά στην μόδα για την σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2017 έτσι επέλεξα ένα t-shirt σε συνδυασμό τα δύο trends της εποχής.

Get the look:

T-shirt


Διάβασε επίσης: 3 διαφορετικοί τρόποι για να βάλεις
το καρό πουκάμισό σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending