fbpx

5 tips στα ρούχα που επιλέγεις για να φαίνεσαι πιο αδύνατη! (Part 2)

Kαι ναι! To 2ο μέρος για το πώς να επιτύχεις να φαίνεσαι πιο αδύνατη μέσα από τις στυλιστικές σου επιλογές είναι έτοιμο και πιο βοηθητικό από ποτέ!

Πιο κάτω σου δείχνω ακόμα 5 tips που μπορείς να κάνεις για να είσαι in fashion και ταυτόχρονα να κολακεύεις ακόμα περισσότερο το σώμα σου!

Δες πιο κάτω:

1
Επέλεξε μονοχρωμία στο σύνολο

Η μονοχρωμία στο σύνολο παίζει καθοριστικό ρόλο αφού μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση  πιο αδύνατου σώματος λόγω του ενιαίου χρώματος. Πόνταρε για παράδειγμα σε μπλούζα, παντελόνι και παπούτσια στο ίδιο χρώμα, αφού αυτό αδυνατίζει οπτικά την σιλουέτα σου!

2
Επένδυσε σε μακριά κολιέ

Τα μακριά κολιέ ή ένα μακρύ σάλι κάνουν επιτυχώς τον κορμό σου να φαίνεται πιο αδύνατος και ολοκληρώνουν το look σου!

Τα κολιέ, και ιδιαίτερα τα εντυπωσιακά μακριά κολιέ δεν αδυνατίζουν μόνο το κορμό, αλλά μπορούν επιτυχώς να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους αποφεύγοντας έτσι, το μάτι να εστιάσει κάπου αλλού!

3
Ζώνες, Ζώνες, Ζώνες

Η ζώνη μπορεί να μετατρέψει την οπτική της σιλουέτας σου για τα καλά αφού διαχωρίζει το επάνω μέρος του σώματος σου με το από κάτω και τονίζει την μέση κάνοντας το σώμα σου πιο ελκυστικό και θηλυκό. Όσο πιο φαρδιές είναι οι ζώνες και σκουρόχρωμες είναι οι ζώνες τόσο πιο αδύνατη θα φαίνεσαι!

Must-have της φετινής σεζόν που σου προτείνω είναι σίγουρα ο κορσές (δες εδώ) που αγκαλιάζει το σώμα, στενεύει την μέση και κατ’ επέκταση δημιουργεί effect σωματότυπου κλεψύδρας!

4
Όχι στα ρούχα που προσθέτουν όγκο

Μείνε μακριά από ρούχα που προσθέτουν όγκο όπως για παράδειγμα οι midi φούστες και τα loose μπλουζάκια. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να τονίζεις περισσότερο τα παραπανίσια σου κιλά!

Το ιδανικό είναι να βρίσκεις ρούχα που είναι στο μέγεθος σου, ούτε ρούχα πολύ μεγαλύτερα, ούτε μικρότερα τα οποία θα είναι πολύ στενά πάνω σου και θα τονίζονται οι οποιεσδήποτε ατέλειες.

5
Φόρεσε μακριές ζακέτες και σακάκια

Το να φορέσεις μακριές ζακέτες, σακάκια και καμπαρτίνες μπορούν να αδυνατίσουν το σώμα σου για τα καλά αλλά και να το επιμηκύνουν κάνοντας σε να φαίνεσαι και πιο ψηλή! Σε αντίθεση, με τα κοντά σακάκια που έχουν την τάση να ‘’γεμίζουν’’ το πάνω σώμα, πράγμα το οποίο πρέπει να αποφύγουμε!

Εσύ με ποιο παραπάνω fashion tip θα ξεκινήσεις;

 


Διάβασε επίσης: 5 tips στα ρούχα που επιλέγεις για να φαίνεσαι
πιο αδύνατη! (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending