Έμαθες για το νέο update στο Facebook Messenger με τα reactions και τα notifications;

Evie Economidou
Lead Editor & Media Supervisor at StudentLife
ndependent.co.uk

Είμαστε σίγουροι ότι είσαι περίεργος για τη νέα αλλαγή στο αγαπημένο σου Facebook Messenger. Πλέον υπάρχουν 2 νέα featuresreactions και mentions!

Τι κάνουν τα Reactions στα μηνύματά μας;

macrumors.com

Τα Reactions σου επιτρέπουν να ανταποκριθείς και να αντιδράσεις σε κάθε ξεχωριστό μήνυμα που σου στέλνουν σε μια συνομιλία, με συγκεκριμένα emojis.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις; Απλά πατάς και κρατάς πατημένο το μήνυμα που σου έστειλαν, επιλέγοντας το συγκεκριμένο reaction κάθε φορά. Π.χ. ότι σου άρεσε το συγκεκριμένο μήνυμα, με Like-reaction.

Πώς χρησιμοποιούνται τα Mentions στα μηνύματά μας;

theverge.com

Τώρα σχετικά με τα mentions (αναφορές), το Facebook Messenger σου επιτρέπει να αναφερθείς σε συγκεκριμένο άτομο σε μια συνομιλία, χρησιμοποιώντας το @ και ακολούθως γράφοντας το Facebook όνομά του.

Έτσι, το συγκεκριμένο άτομο θα λάβει απευθείας ειδοποίηση (notification) χωρίς να ψάχνει πού αναφέρθηκε το όνομά του. Αρκετά χρήσιμο σε μια ομαδική συνομιλία έτσι; 😉

Άλλες αλλαγές

techcrunch.com

Και ενώ το Messenger app προσθέτει νέα features για να γίνει πιο “κατάλληλο” για χρήση, το κύριο Facebook app πειραματίζεται με ένα νέο σύστημα σχολίων που θυμίζει το Messenger καθώς και Stories.

Ποιος ξέρει; Ίσως επιστρέψει ξανά το Facebook chat όπως το είχαμε γνωρίσει πριν μερικά χρόνια.

Πώς σου φαίνονται τα πιο πάνω updates; Ξεκίνησες να τα χρησιμοποιείς; 🙂

 

Δες επίσης: Έτσι θα ξεφορτωθείς εφαρμογές στο Facebook που δεν χρησιμοποιείς πλέον!