fbpx

Έμαθες για το νέο update στο Facebook Messenger με τα reactions και τα notifications;

Είμαστε σίγουροι ότι είσαι περίεργος για τη νέα αλλαγή στο αγαπημένο σου Facebook Messenger. Πλέον υπάρχουν 2 νέα featuresreactions και mentions!

1
Τι κάνουν τα Reactions στα μηνύματά μας;

Τα Reactions σου επιτρέπουν να ανταποκριθείς και να αντιδράσεις σε κάθε ξεχωριστό μήνυμα που σου στέλνουν σε μια συνομιλία, με συγκεκριμένα emojis.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις; Απλά πατάς και κρατάς πατημένο το μήνυμα που σου έστειλαν, επιλέγοντας το συγκεκριμένο reaction κάθε φορά. Π.χ. ότι σου άρεσε το συγκεκριμένο μήνυμα, με Like-reaction.

2
Πώς χρησιμοποιούνται τα Mentions στα μηνύματά μας;

Τώρα σχετικά με τα mentions (αναφορές), το Facebook Messenger σου επιτρέπει να αναφερθείς σε συγκεκριμένο άτομο σε μια συνομιλία, χρησιμοποιώντας το @ και ακολούθως γράφοντας το Facebook όνομά του.

Έτσι, το συγκεκριμένο άτομο θα λάβει απευθείας ειδοποίηση (notification) χωρίς να ψάχνει πού αναφέρθηκε το όνομά του. Αρκετά χρήσιμο σε μια ομαδική συνομιλία έτσι; 😉

3
Άλλες αλλαγές

Και ενώ το Messenger app προσθέτει νέα features για να γίνει πιο “κατάλληλο” για χρήση, το κύριο Facebook app πειραματίζεται με ένα νέο σύστημα σχολίων που θυμίζει το Messenger καθώς και Stories.

Ποιος ξέρει; Ίσως επιστρέψει ξανά το Facebook chat όπως το είχαμε γνωρίσει πριν μερικά χρόνια.

Πώς σου φαίνονται τα πιο πάνω updates; Ξεκίνησες να τα χρησιμοποιείς; 🙂

 

Δες επίσης: Έτσι θα ξεφορτωθείς εφαρμογές στο Facebook που δεν χρησιμοποιείς πλέον!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending