fbpx

Γνωρίσαμε τον Mr. Beatle: Δημιουργό του #AthienouLovers και λάτρη της Trance!

Ο Δημήτρης είναι 28 ετών και κατάγεται από την όμορφη κωμόπολη της Αθηένου… Οι συγκυρίες και οι καταστάσεις ήταν τέτοιες που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να σπουδάσει, όμως είναι κάτι που θα γίνει στο άμεσο μέλλον, όπως μας δήλωσε!

Μέσα από τα ταξίδια που έχει κάνει, έχει μαζέψει αρκετές γνώσεις που τον βοήθησαν σε διάφορα στάδια της ζωής του. Σαν ενδιαφέροντα, δεν θα μποροούσε να έχει κάτι άλλο πέρα από τη μουσική και τα ταξίδια, όπως μας είπε.

Δες τι άλλο είπε πιο κάτω στη συνέντευξη:

 

Γεια σου Δημήτρη. Αρχικά θέλεις να μας εξηγήσεις πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη μουσική;

Ξεκίνησα να ασχολούμαι πιο ζεστά με το θέμα της μουσικής, όταν είχα ακούσει τον Dj TIESTO και είδα τον τρόπο που μάγεψε τον κόσμο με τις απίστευτες trance μελωδίες του, στους  Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004… Έτσι το συγκεκριμένο είδος μουσικής μάλλον θα ήταν αυτό που θα με οδηγούσε σε τόσα μουσικά ταξίδια.

Ποιος είναι ο σκοπός πίσω από το #athienoulovers; Τι επιθυμείς να πετύχεις με αυτό;

Κύριος λόγος της δημιουργίας  του #ATHIENOULOVERS είναι η αγάπη για τον τόπο μου… Σ’ ένα από τα ταξίδια μου στο Άμστερνταμ, έτυχε να επισκεφτώ το iamsterdam (το σήμα κατατεθέν της πόλης). Έτσι είχα την τρομερή ιδέα να βρω κάτι που να κάνει τον κόσμο να σκέφτεται κάτι θετικό και αγάπη για τον τόπο του…

Σκοπός της κίνησης μου αυτής είναι να δημιουργηθεί ένας κύκλος από άτομα που θα κάνουν μέσα από τη διασκέδαση, πράξεις φιλανθρωπίας και προώθησης της κωμόπολης μας.

Δεν περιοριζόμαστε σε ηλικίες. Eξάλλου βασικός μας στόχος είναι εναλλακτικοί τρόποι διασκέδασης μακριά από τα συνηθισμένα.

Πώς έχει ανταποκριθεί ο κόσμος στην πιο πάνω σου ενέργεια; Πώς σκέφτεσαι να συνεχίσεις αυτή τη δραστηριότητα;

Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Ήδη στα πρώτα πάρτυ που έγιναν, η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Σε όλα αυτά θεωρώ παίζουν ρόλο οι απρόβλεπτα ιδιαίτεροι χώροι στους οποίους γίνονται τα πάρτυ, σε συνδυασμό με τα διαφορετικά ακούσματα μουσικής που μπορεί να ακούσει κανείς.

Έτσι, μπαίνεις σε ένα διαφορετικό ρυθμό διασκέδασης. Η συνέχεια απρόβλεπτη, αλλά με πολλές εκπλήξεις. Το μόνο που μπορώ να αναφέρω είναι ότι οι δραστηριότητες θα αλλάζουν αναλόγως εποχής…

Το καλοκαίρι έρχεται το “open air version”του #ATHIENOULOVERS.

Τι δυσκολίες συνάντησες κατά τη διάρκεια της προσπάθειας σου; Ποιος σε βοήθησε/στήριξε στην πραγματοποίηση της πιο πάνω ιδέας σου;

Γενικά, το κάτι διαφορετικό αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό από το σύνολο του κόσμου. Δυσκολίες συναντάς συνεχώς, όμως με τη συγκέντρωση στο στόχο σου, μπορείς να τις ξεπεράσεις.

Ίσως ο κόσμος να βλέπει παράξενα τον τρόπο λειτουργίας μας, ακόμα και το είδος μουσικής που προτιμώ και χαρακτηρίζουν τα πάρτυ μου. Δεν δημιουργώ όλο αυτό για προσωπικό όφελος. Αντιθέτως, έχει σκοπό να κάνει τον κόσμο να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η οικογένεια και καλοί μου φίλοι, που αποτελούν την #Trancefamily μου, με στήριξαν δυναμικά σε καθετί!

Ποιους στόχους έχεις για το μέλλον; Πώς φαντάζεσαι το #athienoulovers να εξελίσσεται;

Θέλω όλο αυτό να αγκαλιαστεί από το σύνολο του κόσμου και να βρούμε καινούριους τρόπους προβολής του τόπου μας. Το φαντάζομαι να γίνεται ατάκα με όμορφες δόσεις σκέψης…

Η καλύτερη σπουδή για ‘μένα είναι τα ταξίδια. Ταξιδέυω, απορροφώ ιδέες, τις επεξεργάζομαι και τις βγάζω προς τα έξω με το δικό μου #Athienoulovers τρόπο!

Η TRANCE μουσική για ‘μένα είναι πηγή έμπνευσης, αγάπης και τρόπος να ταξιδεύω μέσα από αυτή. Αρκετά παρεξηγημένη σαν άκουσμα, όμως με τρομερή απήχηση στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου (ASOTFestival, TRANSMISSION , Tomorrowland)

Σας παραθέτω 5 από τα αγαπημένα μου ΤRANCE κομμάτια.

1. Anahera – Ferry Corsten

2. Adagio for Strings– TIESTO

3. We Control the Sunlight – Aly & Fila

4. For an Angel – Paul Van Dyk

5. Two Trees – Ludovico Einaudi (John O’ Callaghan remix)

Δεν θέλω να με αποκαλούν Dj αλλά musiclover – εξού και το Mr. Beatle… ”I am in love with music”… Έχω ζήσει όμορφες στιγμές σαν εθελοντής και σε αυτό παροτρύνω όλο το κόσμο… Ο εθελοντισμός σε κάνει καλύτερο άνθρωπο!

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη για όσα μας είπε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνει στο μέλλον! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending