fbpx

Μοιράστηκαν εντυπώσεις και βαθμούς το Frederick και το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Ένα ημίχρονο κατοχής και ένα ημίχρονο με γκολ ήταν ο απολογισμός της ψεσινής νύχτας στον αγώνα ανάμεσα στο Frederick University και το Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λεμεσό.

Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν με απουσίες και ήξεραν πως τα πράγματα θα ήταν ζόρικα από την αρχή. Κράτησαν μπάλα, έπαιξαν συγκρατημένα και συγκεντρωμένα και έκλεισαν καλά τους διαδρόμους τους. Γίνονταν απειλητικοί με αντεπιθέσεις και σκόραραν σε μια από αυτές στο 19ο λεπτό με σκόρερ τον Βαγγέλη Κασαπάκη. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης αλλά κάποιες καλές ευκαιρίες που έχασαν έφερναν όλο και περισσότερο άγχος στην ομάδα. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου κράτησε το 0 – 1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Η γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο 2ο ημίχρονο και ισοφάρισαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μάριο Κυριάκου. Συνέχισαν στο ίδιο τέμπο πιέζοντας ψηλά και παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Η κούραση και η ασφυκτική πίεση επηρέασε την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου που δέκτηκε και 2ο γκολ στο 33′. Ο Αντρέας Ζαντής έβαλε μπροστά το Frederick University. Μη έχοντας άλλη επιλογή το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα έπρεπε να αντιδράσει γρήγορα αφού σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα δυσκόλευαν ακόμη περισσότερο. 2 λεπτά αργότερα ο Αδάμος Παπαντωνίου σημείωσε το 2 – 2. Το Frederick University τα έπαιξε όλα για όλα πιέζοντας ψηλά με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται πολύ καλά και να γίνονται απειλητικοί από αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι τέλειωσε 2 – 2 με τις δύο ομάδες να χαρίζουν ένα φοβερό θέαμα.

Frederick University (Μάριος Ιωάννου): Μαλαός Α, Κυριάκου Μ, Μακρής Χ, Saeed A, Ζαντής Α, Δημητρίου Σ, Παπασάββα Μ, Σάββα Γ, Κωνσταντίνου Μ, Παπαγεωργίου Γ, Χατζηγεωργίου Χ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Αντρέας Καλλινίκου): Πολυκάρπου Π, Παπαναστασίου Α, Κασαπάκης Β, Νικολάου Χ, Παπαντωνίου Α.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending