fbpx

Παιχνίδι για γερά νεύρα με νικητή το φούτσαλ!

Ματς υψηλών προδιαγραφών παίχτηκε χτες στο G.C School ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το ΤΕΠΑΚ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Ανδρών.

Δυνατά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι 2 ομάδες με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται όμως πιο εύστοχοι και χάρη σε 2 τέρματα του Ηλία να προηγούνται στο 10′ με 2-0. Με το πέρασμα του χρόνου οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες για να ξαναμπούν στο ματς. Το 2-0, ωστόσο, σφράγισε τις προσπάθειες των 2 ομάδων στο πρώτο ημίχρονο.

Το κυρίως ζουμί του αγώνα ήταν βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 30′ ο Πλατής έκανε το 3-0 με τους ερυθρόλευκους να δίνουν την εντύπωση πως έβαλαν τις βάσεις για μια υπερπολύτιμη νίκη. Οι πορτοκαλί όμως του ΤΕΠΑΚ δεν ήταν διατεθειμένοι να παρατήσουν το παιχνίδι τόσο εύκολα. Χάρη σε 2 γρήγορα τέρματα από τους Κακουλή (40′) και Παναγή (41′) μείωσαν σε 3-2 και ξαναμπήκαν στην διεκδίκηση κέρδους. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, που στο μεταξύ έδειξε σημεία χαλαρότητας, αντέδρασε μετά την μείωση του σκορ και χάρη σε ένα τέρμα του Κυριάκου στο 44′ έφερε ξανά την διαφορά στα 2 τέρματα (4-2).

Κάθε άλλο παρά τελειωμένο ήταν το παιχνίδι αφού οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Ελισσαίου συνέχισαν την προσπάθεια. Στο 46′ και στο 47′ με πέναλτι, ο Κακουλής με 2 προσωπικά τέρματα ισοφάρισε σε 4-4 δίνοντας στα τελευταία 3 λεπτά του παιχνιδιού χαρακτήρα απόλυτου θρίλερ.

Οι φουτσαλιστές του Μάριου Γιαξή, μετά το σοκ της ισοφάρισης, βγήκαν μπροστά αναζητώντας το τέρμα της νίκης την ώρα που το ΤΕΠΑΚ ήταν πάντα επικίνδυνο μπροστά. Τελικά, έμελλε το ματς να κριθεί κυριολεκτικά στην τελευταία του φάση αφού ο Ηλία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι χάρισε την νίκη (5-4) στους γηπεδούχους σε ένα παιχνίδι πάντως που ίσως η ισοπαλία να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Το δεδομένο είναι πως τέτοια παιχνίδι είναι που φέρνουν τον κόσμο κοντά στο φούτσαλ. Με την νίκη του, τέλος, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έφτασε τους 7 βαθμούς διατηρώντας τις ελπίδες του για τον τίτλο ακέραιες ενώ από την άλλη το ΤΕΠΑΚ δεν κατάφερε να πάρει κέρδος παρά την καλή του παρουσία μένοντας στους 3 βαθμούς.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Χριστοδούλου Σ., Χρυσοστόμου Α., Κοντοδήμητρος Β., Κυριάκου Π., Σκαρπάρης Π., Βασιλείου Μ., Γιάλλουρος Α., Θεοδώρου Σ., Βανέζης Χ., Ηλία Κ., Λαζάρου Α., Πλατής Α.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ευτυχίου Χ., Χριστοφόρου Α., Μερακλής Π., Μιχαήλ Α., Κακουλής Μ., Παναγή Μ., Σπύρου Α.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending