fbpx

Αυτές είναι ελληνικές σειρές που θα θέλαμε να δούμε σε επανάληψη!

Παρόλο που λόγω οικονομικής κρίσης τα κανάλια μας βομβαρδίζουν συνεχώς με επαναλήψεις υπάρχουν μερικές σειρές, που είτε έχουν καιρό να προβληθούν στην κυπριακή τηλεόραση, είτε οι ώρες που τις δείχνουν είναι οι πολύ πρώινες και είμαστε στο 6ο όνειρο!

Πάμε να δούμε τις σειρές που άφησαν  εποχή:

 

1
50-50!

Αγαπήμενη σειρά του που Mega που αγαπήθηκε από το κυπριακό και ελληνικό κοινό με πολύ ψηλά ποσοστά τηλεθέασης και στους 3 κύκλους προβολής της.

Το ακτύπητο τριο Φιλιππίδης-Μπουλάς-Χαικάλης ήταν πραγματικά απολαυστικό και μας πρόσφερε άπειρες στιγμές γέλιου, χωρίς βέβαια να εξαιρείται και το υπόλοιπο φοβερό κάστ της σειράς! Στα σκαριά ήταν κι ένας 4ος κύκλος που λόγω κρίσης κόπηκε!

Σίγουρα μια σειρά, που θα θέλαμε να επέστρεφε σε επανάληψη!

2
Εγκλήματα!

Από τις πιο cult μαύρες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης! Στο ρόλο του ενορχηστρωτή των ”Εγκλημάτων” η υπέρτατη ”Σώσω Παπαδήμα”! Ο κάθε ρόλος πάντως είχε την δική του μεγάλη ιστορία από πίσω του,που τον έκανε να αποκτά τρελό ενδιαφέρον!

Αξέχαστος σαφώς και ο αείμνηστος Αθηνόδωρος Προύσαλης στο ρόλο του  θανάσιμου παππού ”Αριστείδη Μητρόπουλου” που τους έκανε όλους άνω-κάτω! Αρκετές φορές το δείχνει ξημερώματα!

3
10 λεπτά κήρυγμα

Αξέχαστη σειρά κατευθείαν από την εφηβεία μας! Ο ”αιώνιος έφηβος” Λεωνίδας που όλοι κρύβουμε μέσα μας, η κουτσομπόλα Κικίτσα, ο γυναικάς Νάσος με τις απίστευτες ατάκες του και το γρήγορο σταυροκόπημα σαν φαγούρα (!!) που κάνει συνέχεια  και πολλά άλλα, που δημιουργούν ένα ”θανάσιμο” κοκτέιλ!

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία του προβολή στην κυπριακή τηλεόραση!

4
Οι μεν και οι δεν 

Από τα πιο δυνατά χαρτιά των ’90s και μια από τις πιο σημαντικές δουλειές του Χάρη Ρώμα! Τα φοβερά ζευγάρια Δάγκα-Σταμάτη μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού!

Παρότι έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια και κάποιοι από εμάς δεν είχαμε καν γεννηθεί όταν γυριζόταν η σειρά… είναι σαφώς στις all-time-classic σειρές της ελληνικής και κυπριακής τηλεόρασης!

Η μόνιμη ώρα τυχόν προβολής της, είναι πλέον τα ξημερώματαΥ.Γ: H Τερέζ πέθανε.

5
Σαββατογεννημένες   

Από τις πρώτες σειρές του Γιώργου Καπουτζίδη που σημείωσε τεράστια επιτυχία και στην κυπριακή τηλεόραση!

Ο φοβερός Σάκης Μπουλάς και εδώ στο ρόλο του ”αθεράπευτου” γυναικά με τις 3 πρώην συζύγους του (Ράντου, Μπαλανίκα, Σχίζα) να κυνηγούν το πολυπόθητο τζόκερ που έχει κερδίσει, αλλά δεν θυμάται, λόγω τροχαίου!

Και αυτή η σειρά έχει καιρό να κάνει την εμφάνιση της!

Εσένα ποια σειρά σου έλειψε πιο πολύ;

 

Δες επίσης: Quiz – Πόσο expert είσαι σε αυτές τις ελληνικές σειρές;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending