fbpx

Ρώτησαν τον Schweinsteiger αν μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ με την ομάδα του!

Σίγουρα το ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ το νο.1 άθλημα των Αμερικανών! Αυτό το έμαθε από πρώτο χέρι ο Bastian Schweinsteiger στην παρουσιαση του από την Chicago Fire αφού δέχτηκε μια ερώτηση εκτός τόπου και χρόνου!

Δες τι έγινε:

 

Ρώτησε, λοιπόν, ο δημοσιογράφος τον 32χρονο ποδοσφαιριστή αν με την δική του προσθήκη είναι ρεαλιστικός στόχος η διάκριση σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο από την ομάδα του Chicago!

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Schweinsteiger συγχύστηκε ρωτώντας τον προπονητή του αν έγινε κάποιο λάθος στη μετάφραση.

Ο δημοσιογράφος, τότε, θεωρώντας πως κάτι δεν κατάλαβε ο πρώην άσος της Bayern και της Manchester United επαναδιατύπωσε την ερώτηση του κάνοντας μάλλον χειρότερα τα πράγματα!

Πιστεύεις, τώρα που είσαι εδώ, Bastian, πως ο στόχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι εφικτός για την Chicago Fire;” μεγαλώνοντας όμως την αμηχανία στον Γερμανό άσο.

Τότε παρενέβη ο γενικός γραμματέας της ομάδας του Chicago ρωτώντας “Είναι το MLS ένας ρεαλιστικός στόχος;” με τον Schweinsteiger να απαντά με ποδοσφαιρικό κλισέ: ” Όλα στο ποδόσφαιρο είναι ρεαλιστικά και πάντα πιστεύω πως η ομαδα στην οποία αγωνίζομαι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Ακόμα και απέναντι στην καλύτερη ομάδα, έχεις πιθανότητες να νικήσεις”

Βέβαια, ο δημοσιογράφος ίσως αναρωτιέται ακόμα αν μπορεί να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο! 

 

Δες επίσης: Προπονητής παραιτήθηκε στο ημίχρονο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending