fbpx

5 πράγματα που δεν ήξερες μέχρι σήμερα για το ελληνικό “Survivor”!

Είναι γεγονός ότι το “Survivor” έχει καταφέρει να μας καθηλώσει στον καναπέ τα βράδια όποτε προβάλλεται.

Ωστόσο, είναι αρκετά ενδιαφέρον το ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο παιχνίδι επιβίωσης-reality show εμφανίζεται στην ελληνική τηλεόραση!

Μάθε, λοιπόν, όσα δεν ήξερες μέχρι σήμερα παρακάτω!

 

1
Ήξερες ότι το πρώτο Ελληνικό “Survivor” προβλήθηκε το 2003;

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, πάνε 13 (σύντομα 14) χρόνια από τότε που ξεκίνησε η προβολή του “Survivor Greece“.

Συγκεκριμένα, από το Σεπτέμβριο μέχρι και το Δεκέμβριο του 2003, 16 φιλόδοξοι παίκτες διαγωνίστηκαν σε 2 ομάδες (Βόρειοι και Νότιοι) με νικήτρια την Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

Ωστόσο, αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή των διάσημων πλέον σήμερα,  Σπύρου Σούλη και της Ορθούλας Παπαδάκου.

2
Η 2η Σεζόν ήρθε μετά από 1 χρόνο (με ανατροπές)

Λόγω της επιτυχίας που είχε σημειώσει ο πρώτος κύκλος του reality επιβίωσης, ακριβώς μετά από 1 χρόνο, μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου του 2004, προβλήθηκε και η 2η σεζόν, η οποία ωστόσο δεν είχε και μεγάλη απήχηση στον κόσμο.

Νικήτρια στέφθηκε η Κωνσταντίνα Γκόλια, η οποία μάλιστα, στο τελευταίο αγώνισμα πριν την ένωση των 2 ομάδων ψηφίστηκε για αποχώρηση.

Επανήλθε στο παιχνίδι μετά από την ψήφο των συμπαικτών της, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα να επαναφέρουν κάποιον παίκτη στην τελική τετράδα.

3
3ος Κύκλος – Ελλάδα VS Τουρκία (και όμως)!

Ίσως ο πιο συναρπαστικός κύκλος του Survivor που προβλήθηκε στην Ελλάδα. Βασιζόμενοι στην “κόντρα” που πάντοτε υπήρχε ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, οι παραγωγοί επέλεξαν 10 διαγωνιζόμενους από κάθε χώρα και οι 2 ομάδες διαγωνίστηκαν από το Σεπτέμβριο μέχρι και το Δεκέμβριο του 2006 για την πρωτιά.

Ο τελικός αποτελείτο από έναν Έλληνα και έναν Τούρκο διαγωνιζόμενο, με τη νίκη να πηγαίνει τελικά στον Τούρκο Derya Durmuşlar.

4
Παταγονία: Στην άκρη του κόσμου

Ο 4ος κύκλος του Survivor στην Ελλάδα (Φεβρουάριος – Ιούνιος 2010) ήταν ο μοναδικός που δεν διεξήχθη σε κάποια παραλία, αλλά σε ένα από τα νοτιότερα άκρα του πλανήτη, στην Παταγονία.

Το υπερβολικό κρύο ήταν η βασικότερη δυσκολία των παικτών, ενώ νικητής ήταν ο Βαγγέλης Γερασίμου.

5
Survivor 2017 – Μαχητές VS Διάσημοι

Και φτάνουμε στο σήμερα, με τους Μαχητές να διαγωνίζονται εναντίον των Διασήμων, σε ένα reality επιβίωσης με αυξημένες εντάσεις. Στόχος όλων η επιβίωση μέχρι το τέλος και φυσικά, τη νίκη και το έπαθλο. Τελικά ποιος θα νικήσει; Οι Μαχητές ή οι Διάσημοι;

Κάπως έτσι λοιπόν, το Survivor έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας.

Ένα παιχνίδι που πρωτοξεκίνησε στην ελληνική τηλεόραση το 2003 και όχι μόνο εξακολουθεί να προβάλλεται, αλλά κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! 😉

Εσύ θυμάσαι κάποιον από τους προηγούμενους κύκλους;

 

Δες επίσης: Quiz – Πόσο expert του ελληνικού Survivor είσαι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending