fbpx

Ο Νίκος Κανέτη, δημιουργός του BLOCK 22 σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη!

Ένας δημιουργικός νέος, ο οποίος ξεκίνησε με μοναδικό κίνητρο τη μεγάλη του αγάπη, την ένδυση. Εν καιρώ κρίσεως, κατάφερε να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση. Το σημερινό, γνωστό σε όλους τους νέους της Λεμεσού (και όχι μόνο), BLOCK 22.

Μια boutique με έναν αυθεντικό και μοναδικό χαρακτήρα, τον δικό του χαρακτήρα! Πλάσαρε ένα νέο στυλ, το οποίο υποστηρίζει ο ίδιος, και μέσα από αυτό κέρδισε αρκετούς ακόλουθους.

Μέσα από την παρακάτω συνέντευξη θα γνωρίσεις τόσο τον τρόπο που σκέφτεται ο Νικός Κανέτη σε ό,τι έχει να κάνει με το στυλ, όσο και τον ίδιο τον Νίκο!

Δες εδώ:


Τι σημαίνει στυλ για ‘σένα;

Το στυλ για ‘μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης, μέσα από τον οποίο, πολλές φορές, αντανακλάται και η προσωπικότητα του καθενός.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες σου πίσω στο χρόνο, πιστεύεις ότι το δικό σου στυλ είναι κάτι που μένει σταθερό ή αλλάζει;

Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός κάποια πράγματα αλλάζουν λόγω και των διάφορων ερεθισμάτων που υπάρχουν στην αγορά. Η μόδα συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται, οπόταν αναγκαστικά όλοι μας επηρεαζόμαστε από τα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά. Σίγουρα όμως, δεν μπορεί να αλλάξει εντελώς το στυλ του καθενός.


Με
 βάση ποιο κριτήριο επιλέγεις τα ρούχα για το κατάστημα σου;

Πρώτα απ’ όλα, με το κριτήριο να αρέσουν σ’ εμένα. Στη συνέχεια, κοιτάω την ποιότητα των ρούχων και την τιμή. Στην ουσία, θέλω η τιμή να συσχετίζεται με την ποιότητα, να μην είναι υπερτιμημένο το ρούχο.

Τι πιστεύεις ότι κάνει τα ρούχα του καταστήματος σου να διαφέρουν;

Η ποιότητα θα έλεγα και η σταθερότητα όσον αφορά στο στυλ. Από την πρώτη μέρα που άνοιξα, κράτησα μια συγκεκριμένη γραμμή όσον αφορά στο στυλ και απλώς κτίζω πάνω σε αυτό με διάφορα καινούρια πράγματα.


Πόσα χρόνια ασχολείσαι με αυτό που κάνεις και ποιο ήταν το κίνητρό σου να ασχοληθείς με αυτό;
Η σχέση μου με την ένδυση θα έλεγα έχει αρχίσει να γεννιέται από πολύ μικρή ηλικία. Πάντα μου άρεσε να προσέχω τι φοράω και να ντύνομαι όμορφα. Πριν από δυόμισι χρόνια όμως, δημιούργησα τη δικιά μου boutique και αυτό με έφερε ακόμη πιο κοντά σε αυτό τον χώρο.
Η αιτία δημιουργίας του BLOCK 22 έχει να κάνει καθαρά με το προσωπικό μου στυλ. Όταν επέστρεψα Κύπρο από τις σπουδές μου, έβλεπα πως δεν έβρισκα στην αγορά αυτά που αρέσουν σ’ εμένα προσωπικά. Από την άλλη, λόγω και της κρίσης που υπάρχει με έκανε να σκεφτώ πολύ σοβαρά τη δημιουργία του BLOCK. Ωστόσο, πήρα την απόφασή να το κάνω.

Ποιο πιστεύεις είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου στον χώρο αυτό;

Η αγάπη προς αυτό που κάνω. Όταν αγαπάς κάτι πραγματικά και δεν το κάνεις με κίνητρο κάτι άλλο, σίγουρα κάποια μέρα θα ανταμειφθείς.

Τι θα συμβούλευες ένα νέο που θέλει να ασχοληθεί δημιουργώντας τη δική του επιχείρηση εν μέσω οικονομικής κρίσεως;

Να μην κάνει κάτι επειδή βλέπει πως κάποιος άλλος το κάνει και πηγαίνει καλά. Σημασία έχει αυτό που κάνεις, να το κανείς επειδή το θες πραγματικά. Στην ουσία, να μην αντιγράψει μίαν ιδέα που ήδη υπάρχει στην αγορά της Κύπρου.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι πάρα πολλά. Σίγουρα δεν μπορώ να πω αυτά που σκέφτομαι, γιατί προτιμώ να μην μιλάω προτού κάνω κάτι. Έχω πολλά πράγματα να κάνω όσον αφορά αυτόν το χώρο στον οποίο διάλεξα να ασχοληθώ γιατί αυτό μου αρέσει.

Εκμυστηρέψου μας ένα μεγάλο σου όνειρο.

Το BLOCK 22 να γίνει γνωστό σε όλες τις χώρες! ????

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;

Να έχω υλοποιήσει όλους μου τους στόχους και το BLOCK 22 να γίνει ακόμη ποιο γνωστό.


Πώς ορίζεις τον έρωτα, πιστεύεις σε αυτόν;

Πιστεύω πολύ σε αυτόν και δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να είναι κάποιος ερωτευμένος με κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι ερωτευμένος για παράδειγμα, με τη δουλειά του. Έρωτας είναι να κάνεις τα πάντα γι’ αυτό που θέλεις, ακόμη κι αν γνωρίζεις ότι υπάρχει κάποιο περιθώριο αποτυχίας.

Αν μπορούσες να διοργανώσεις ένα event στο χώρο της μόδας τι θα ήταν αυτό και πού θα πήγαιναν τα έσοδα;

Σίγουρα θα ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό και το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές αυτό. Απλώς νιώθω πως δεν είμαι έτοιμος ακόμη να το κάνω. Θέλω όταν γίνει, να γίνει κάτι δυνατό και τα έσοδα να είναι τόσα πολλά που πραγματικά να βοηθήσω αυτόν τον οργανισμό που θα δώσω τα χρήματα. Θα έδινα τα χρήματα στον οργανισμό “Ύστερα Ήρθε Η Άνοιξη”.

Μοιράσου το αγαπημένο σου motto.

Μην προσπαθείς να αλλάξεις τους άλλους, αν δεν είσαι πρώτα σε θέση να αλλάξεις εσύ.

Follow him on:

Facebook 
Instagram

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Νίκο για τη συνέντευξη και του εύχομαι ό,τι καλύτερο από καρδιάς, γιατί είναι ένας νέος – παράδειγμα γι΄ αυτούς που σκέφτονται να επενδύσουν στα «όνειρα» τους!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending