fbpx

Hair donation day: Πήγαινε και βοήθησε στη φιλανθρώπικη εκδήλωση στο Παν. Κύπρου!

Εσύ το ήξερες ότι τα μαλλιά σου μπορούν να μεγαλώσουν εώς και 20 εκατοστά κάθε χρόνο;

Τι θα έλεγες λοιπόν αν αυτή την χρονιά χάριζες αυτά τα εκατοστά σε ένα παιδάκι με λευχαιμία ή σε κάποιο άτομο που τα έχει χάσει λόγω χημειοθεραπειών;

blog.thebreastcancersite.com

Για πρώτη φορά, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, το τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων σε συνεργασία με το Καραισκάκειο Ίδρυμα, το κομμωτήριο της Πανεπιστημιούπολης με τη σχολή R and Z και οι όμιλοι εθελοντών, ψυχολόγων, δημοσιογράφων και γιατρών διοργανώνει την φιλανθρωπική εκδήλωση “Hair donation day”

Σκοπός: να δοθούν μαλλιά για να δημιουργηθούν περούκες για παιδάκια με λευχαιμία αλλά και μεγαλύτερα άτομα που έχουν χάσει τα μαλλιά τους λόγω χημειοθεραπειών.

Ημέρα: Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ώρα: 13:00 μ.μ. – 15:00 μ.μ
Οι κομμωτές που θα επιμεληθούν το κόψιμο είναι οι R & Z.

1
Ποιοι μπορούν να προσφέρουν τα μαλλιά τους:

Το απαιτούμενο μήκος μαλλιών που χρειάζεται να κοπεί είναι 20 εκατοστά και πάνω. Eίτε γυναίκα είτε άντρας (αν έχει το απαιτούμενο μήκος), μπορεί απλούστατα να προσφερθεί για να δώσει έστω και 20 εκατοστά για  την δημιουργία περουκών.

Ακόμα και αν έχεις βαμμένα, ξερά, θαμπά, με ψαλλίδα κτλ μαλλιά μπορείς να συνεισφέρεις σε αυτή την προσπάθεια!

Απλά τα παρθένα μαλλιά προορίζονται για μικρά παιδάκια που πιθανόν να παρουσιάσουν αλλεργίες σε βαφή, ενώ τα βαμμένα μαλλιά θα γίνουν περούκες για μεγαλύτερα άτομα.

Σημείωση: Θα δίνονται τιμητικά διπλώματα σε κάθε συμμετέχοντα.

brightside.me

Τα δικά σου μαλλιά μεγαλώνουν εύκολα. Δεν μεγαλώνουν όμως το ίδιο εύκολα σε ένα συνάνθρωπο μας που τα έχει χάσει μέσα από τον δύσκολο αγώνα που διανύει. Μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε.. Έτσι και αλλιώς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα παραπάνω από μερικά εκατοστά μαλλιών! Ίσως είναι και η ευκαιρία για μια ανανέωση της εμφάνισης σου!

Στον χώρο θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από φοιτητές Ιατρικής του συνδέσμου cymsa για εθελοντές δότες μυελού των οστών!

Επίσης, κάθε παρευρισκόμενος θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εθελοντικά χρηματική αμοιβή για βοήθεια.

2
H παρουσία σου είναι σημαντική! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending