fbpx

Τι θα γινόταν αν οι καθηγητές μας έμπαιναν στη… θέση μας για μια εβδομάδα;

Κάποιος πρέπει να μας καταλάβει τζιαι εμάς κάποτε ρε παιθκιά… Δηλαδή ώρες-ώρες απορώ τι σκέφτουνται οι καθηγητές μας την ώρα που στέκουνται μπροστά μας τζιαι κάμουν μας μάθημα!

Σαμπώς τζιαι εν επεράσαν ποτέ που τη θέση μας για να φτάσουν δαμέ που εν τωρά. Κατά τ’ άλλα, χουμίζουνται μας τα πτυχία, τα μάστερ τζιαι τα διδακτορικά τους.

Ειλικρινά, εν θα εθέλατε μια φορά να κάθουνται κάτω τζιαι να τους κάμνετε ότι σας κάμουν; Θα τους άρεσκε ή θα τους έκαμε να ξανασκεφτούν για τα όσα μας κάμνουν;

Πάμε να δούμε τι θα γινόταν αν οι καθηγητές μας έμπαιναν στη θέση μας για μια εβδομάδα:

 

1
Πρώτη Αντίδραση: Cool

Σε πρώτη φάση θα το επαίζαν cool. Ότι εν τους πειράζει τζιαι ότι εν βλέπουν κάτι παράλογο, αλλά, ούλλα είναι φυσιολογικά.

Μέσα τους όμως, λογικά, εν θα τους άρεσκε καθόλου τούτη ούλλη η φάση.

2
Exams Mode

Φανταστείτε τωρά να είχατε την ευκαιρία να εκάματε ένα γραπτό για τους καθηγητές σας! Τι πιο τέλειο; Θα τους αφήνατε έτσι; Όι βέβαια!

Θα τους εβάλατε μέσα πράματα που εν θα εφαντάζουνταν ποτέ στη ζωή τους ότι θα εμπορούσαν να μπουν, όσα χρόνια εμπειρίας τζιαι να είχαν. Και κάπου εδώ έρχονται οι δεύτερες σκέψεις

3
Βαρεμάρα μέχρι “θανάτου”

Είπαμε, από ανωτερότητα εν θα το δείξουν μπας τζιαι προσβαλτούν, αλλά το μάθημα από την άλλη πλευρά της τάξης φαντάζει τόσο ανιαρό που ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ εν θα το αντέχαν.

Άσε που εν θα εκαταλαβαίναν τίποτε τζιαι όσες διαφορετικές απορίες τζιαι να μας εδιατυπώναν, όσες απαντήσεις τζιαι να τους εδίναμε, πάλε εν θα εκαταλαβαίναν.

4
Αδιαφορία

Image result for indifference
linkedin.com

Όπως κάμουμε τζιαι εμείς (μεν πείτε όι) το ίδιο τζιαι οι καθηγητές μας θα ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο ώσπου να περάσουν οι ώρες να τελειώσει το μάθημα να παν στο επόμενο.

Θα παίζουν με κινητά, θα μιλούν με τους άλλους, και γενικά θα αδιαφορούν για το μάθημα.

5
Εργασίες

Image result for many tasks
thenextweb.com

Σε ούλλα τα άλλα θα τους εκδικούμασταν, στις εργασίες θα εμεινίσκαμε πίσω; Όχι βέβαια!

Όπως τα καταφέρνουν να μας φορτώνουν εργασίες νομιζόμενοι ότι μόνο το δικό τους μάθημα υπάρχει τζιαι κανένα άλλο στον κόσμο, έτσι θα τους εκάμαμε τζιαι εμείς – πιστεύκω εγώ τουλάχιστον.

Εσένα ποιο σου άρεσε περισσότερο; Φαντάζεσαι να γίνονταν τα πιο πάνω;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending