Λάβε μέρος στον Διαγωνισμό Ψηφιακού Σχεδιασμού και Κατασκευής!

Η εταιρεία Α/φοι Ανδρέου Λτδ και το τμήμα andreouLaser σε συνεργασία με το StudentLife και την εταιρεία Seamlexity LLC, προσκαλούν ενδιαφερόμενους διακοσμητές εσωτερικού χώρου, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές στην υποβολή ιδεών και προτάσεων για τον πρώτο διαγωνισμό Ψηφιακού Σχεδιαμού και Κατασκευής που διοργανώνεται.

Σκοπός του διαγωνισμού

Σκοπός είναι ο σχεδιασμός και κατασκευή μιας δημόσιας εγκατάστασης, η οποία θα τοποθετηθεί στην περιοχή Μακένζυ του Δήμου Λάρνακας και θα αποτελεί σημείο αναψυχής ή ξεκούρασης για τους Λαρνακείς συμπολίτες μας. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να προτείνουν συγκεκριμένο σημείο τοποθέτησης και χρήση της εγκατάστασης.

Η ραγδαία ανάπτυξη των τελευταίων χρόνων στον ψηφιακό σχεδιασμό και κατασκευή αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τη δημιουργία και ανάπτυξη νέων ιδεών καθώς και την εξέλιξη παλαιοτέρων βοηθώντας έτσι στην βελτιστοποίηση και παράλληλα την αύξηση της παραγωγικότητας.

Η τεχνολογία κοπής μετάλλων laser με την ακρίβεια χιλιοστού, αποτελεί καινοτομία για τα κυπριακά δεδομένα και δίνει την δυνατότητα να μετατρέπουν ιδέες και ανάγκες της καθημερινότητας σε πραγματικότητα, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια ήταν δυσκολότερο ή σχεδόν ακατόρθωτο να γίνει.

Ο διαγωνισμός αυτός έχει σκοπό στην ανάπτυξη ιδεών για τον σχεδιασμό και την κατασκευή μέσα από την χρήση προγραμμάτων τρισδιάστατου & δισδιάστατου σχεδιασμού και την τεχνολογία κοπής μετάλλων laser.

Η τελική ιδέα που θα επιλεγεί, θα βελτιστοποιηθεί μαζί με την ομάδα της andreoulaser, θα υλοποιηθεί και θα τοποθετηθεί στην περιοχή Μακένζυ του Δήμου Λάρνακας.

Βραβεία & Αναγνωρίσεις

  • 1​o ​Βραβείο: ​Χρηματικό έπαθλο 300€ και υλοποίηση της πρότασης σε συνεργασία με την andreoulaser.
  • 2​o ​Βραβείο: ​Χρηματικό έπαθλο 100€.
  • 3​o ​Βραβείο: ​Χρηματικό έπαθλο 50€.
  • 4​o ​Βραβείο: ​Τιμητικός Έπαινος Συμμετοχής.
  • 5​o ​Βραβείο: ​Τιμητικός Έπαινος Συμμετοχής.

Βεβαίωση Συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους τους διαγωνιζόμενους

Μετά την επιλογή της τελικής πρότασης ο διαγωνιζόμενος θα έχει την ευκαιρία μαζί με την ομάδα του τμήματος andreoulaser, να συζητήσουν για τρόπους βελτιστοποίησης της τελικής ιδέας έτσι ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο αποδοτική τόσο σε θέμα χρόνου κοπής αλλά και στην μείωση της ποσότητα αναξιοποίητου υλικού.

Θα μπορεί επίσης να παρακολουθήσει την όλη διαδικασία προγραμματισμού των τελικών σχεδίων χρησιμοποιώντας τα σχεδιαστικά προγράμματα της TRUMPF TruLASER 3030. Τέλος θα έρθει σε άμεση επαφή με την γραμμή παραγωγής και τον χειρισμό της TRUMPF TruLASER 3030 καθώς και στην διαδικασία κατασκευής και εγκατάστασης της πρότασης του.

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού και η ομάδα αξιολόγησης έχουν το δικαίωμα ακύρωσης του διαγωνισμού και της μη απονομής των βραβείων εφόσον δεν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός προτάσεων ή οι προτάσεις που έχουν υποβληθεί δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις.

Δες περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ!

SHARE