fbpx

Πρώτευσε στην επιτραπέζια αντισφαίριση το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Μεγάλες εμφανίσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου για άλλη μία φορά είχαμε και στο φετινό Ατομικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αντρών και Γυναικών του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού οι οποίοι έχουν τα τελευταία χρόνια δημιουργήσει την δική τους παράδοση τόσο στα εγχώρια όσο και στα Ευρωπαϊκά αλλά και Παγκόσμια Πανεπιστημιακά Πρωταθλήματα.

Στο ατομικό αντρών ο καταπληκτικός Μάριος Γιάγκου κατάφερε με 11-7 11-7 και 11-4 να κερδίσει στον τελικό τον Αντρέα Ευσταθίου (κατέκτησε την 2η θέση) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με 3-0 σετ κατακτώντας ακόμη ένα τίτλο και φτάνοντας μάλιστα στον τελικό χωρίς απώλειες κανενός σετ.

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Αντρέας Κυπριδήμος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου που στο παιγνίδι για τα μετάλλια κατέβαλε τον Αντρέα Αργυρού του Πανεπιστημίου Κύπρου με 11-8, 11-9, 11- 9.

Το ίδιο σκηνικό όσο αφορά τα Πανεπιστήμια είχαμε και στο Ατομικό Γυναικών αφού η Νάταλη Παντελή του Πανεπιστημίου Κύπρου στο μεγάλο τελικό κέρδισε με 3-0 σετ (11-9, 11-8, 11-1) την Ελένη Κελλίρη επίσης του Πανεπιστημίου Κύπρου που κατέλαβε την 2η θέση και οι δύο μαζί πανηγύρισαν την πρωτιά του Πανεπιστημίου τους.

Την τρίτη θέση μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατάλαβε η Κυριακή Σαρρή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Ατομικό Ανδρών

Τελική κατάταξη ατομικού ανδρών

1. Μάριος Γιάγκου Πανεπιστήμιο Κύπρου
2. Αντρέας Ευσταθίου Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
3. Άντρος Κυπρίδημος Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
4. Αντρέας Αργυρού Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ατομικό Γυναικών

Τελική κατάταξη ατομικού γυναικών

Νάταλυ Παντελή Πανεπιστήμιο Κύπρου
Ελένη Κελίρη Πανεπιστήμιο Κύπρου
Κυριακή Σαρρή Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Λυτώ Ζυμαρίδη Πανεπιστήμιο Κύπρου

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending