fbpx

5 hairstyles με braids που είναι κατάλληλα για την άνοιξη!

Πολύ σύντομα η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει ακόμη περισσότερο και ένα από τα μεγαλύτερα μας προβλήματα είναι ότι δε θα αντέχεις και πολλή ώρα να έχεις τα μαλλιά σου κάτω.

Γι’ αυτό και εγώ σου βρήκα hairstyles με όλα τα μαλλιά πάνω, αλλά και εναλλακτικά με όλα τα μαλλιά κάτω για αυτές που δεν καταλάβουν τίποτα από ζέστη! Πίστεψε με αν κάνεις ένα από τα πιο κάτω 5 hairstyles θα ξεχωρίσεις!  

Δες τα εδώ:

1
Milk Maid Braid

Ένα πολύ εύκολο και εντυπωσιακό hairstyle ιδανικό για την άνοιξη. Για να το πετύχεις, χώρισε τα μαλλιά σου στην μέση και δημιούργησε δυο braids.

Στην συνέχεια, πέρασε το πρώτο braid που δημιούργησες στο πάνω μέρος της κεφαλής σου (όπως στην φωτογραφία) και σταθεροποίησέ το με αρκετά τσιμπιδάκια. Κανε το ίδιο και με το δεύτερο βρουλι.

Για ένα γρήγορο tutorial κοίταξε εδώ.

2
Boxer Braids

Ένα hairstyle που επιλέγει συνεχώς να κάνει η Kim Kardashian. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο, αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακό! Αρχικά χώρισε στην μέση τα μαλλιά σου. Μετά πάρε τα μαλλιά της μιας πλευράς και χώρισέ τα σε τέσσερα ίσα μέρη.

Στη συνέχεια ξεκίνα να πλέκεις ένα ανάποδο φυτευτό (dutch braid) για κάθε μια από αυτές τις 4 τούφες μαλλιών, και όταν φτάσεις στην μέση, ασφάλισε με ένα clear λαστιχάκι. Κανε το ίδιο και από την άλλη μεριά.

Στο τέλος, μπλέξε τα 2 braids της μιας πλευράς και δημιούργησε ένα κανονικό braid. Επανάλαβε το ίδιο και για την άλλη μεριά.

3
Twisted Up-do

Ένα πολύ εύκολο και γρήγορο hairstyle που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις. Τα βήματα για να το δημιουργήσεις είναι πανεύκολα.

Αρχικά ξεχώρισε 2 μικρές τούφες από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου. Στην συνέχεια στριφογύρισε τις και αμέσως σταθεροποίησέ τις με μικρά clear λαστιχάκια. Πρόσθεσε λίγα τσιμπιδάκια για να κρατήσει όλη μέρα!

4
Back Braids

Ένα πολύ αγαπημένο χτένισμα που βλέπω συνεχώς στο Instagram. Η διαδικασία για να το δημιουργήσεις είναι πολύ απλή. Αρχικά χώρισε τα μαλλιά σου σε 2 ίσες τούφες.

Για δική σου ευκολία, σου συνιστώ να γυρίσεις ανάποδα το κεφάλι σου και να δημιουργήσεις ένα ανάποδο φυτευτό (dutch braid) ξεκινώντας από κάτω και προχώρα προς τα πάνω.

Μόλις φτάσεις στην μέση της κεφαλής (όπως και στην φωτογραφία) “κλείδωσε”, το κάθε ένα από τα braids, με λαστιχάκι. Και στην συνέχεια δημιούργησε ένα messy bun και για να το κρατήσεις βάλε αρκετά τσιμπιδάκια. Aν θέλεις άφησε λίγες τούφες να κρέμονται, όπως και στην φωτογραφία!

5
Crown Braid

Ακόμη ένα εξίσου εύκολο χτένισμα. Αρχικά, ξεχώρισε 2 μικρές τούφες, από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Στη συνέχεια κάνε 2 χαλαρά μικρά braids.

Μην κάνεις τα braids πολύ σφιχτά, άφησε τα λίγο πιο χαλαρά για ένα πιο messy hairstyle! Στη συνέχεια ένωσε τα μεταξύ τους όπως βλέπεις στην φωτογραφία.

Εσύ ποιο hairstyle θα δοκιμάσεις τώρα την άνοιξη;

Φιλιά πολλά!

 


Διάβασε επίσης: 7 μοναδικά hairstyles για να μην βαρεθείς ποτέ
τα κοντά μαλλιά σου!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending