fbpx

5 αξέχαστες στιγμές που έζησαν φέτος οι φοιτητές στο UCLan Cyprus!

Ως φοιτήτρια του πανεπιστημίου UCLan Cyprus, έζησα αρκετές ευχάριστες και μοναδικές  στιγμές φέτος, οι οποίες θα μου μείνουν αξέχαστες και με έχουν γεμίσει με εμπειρίες, γνώσεις και καινούριους ανθρώπους!

Πιο κάτω είναι κάποιες από τις στιγμές που έχουμε ζήσει – αν δεν είσαι φοιτητής του UCLan Cyprus, τότε ευκαιρία να δεις τις στιγμές που ζήσαμε και ίσως θέλεις να έρθεις κι εσύ στις μελλοντικές μας εκδηλώσεις!

Δες τις πιο κάτω:

 

1
1ο Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου (1st Cyprus Science Festival)

Το πρώτο Φεστιβάλ Επιστήμης στην Κύπρο διοργανώθηκε στις 7-11 Δεκεμβρίου 2016 στο UCLan Cyprus, με σκοπό να δείξει πως οι έννοιες STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά) σχετίζονται με τη ζωή.

Οι μαθητές συμμετείχαν σε διάφορες δραστηριότητες, παίξανε διάφορα παιχνίδια και γενικά είχαν την ευκαιρία να έχουν ενεργή συμμετοχή και να ενεργοποιήσουν τις νοητικές τους λειτουργίες.

2
International Food Day

Στις 19 Οκτωβρίου 2016, διοργανώθηκε το International Food Day, όπου φοιτητές από την Κύπρο και από άλλες χώρες μαγειρέψανε και φέρανε διάφορα φαγητά.

Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε διάφορα νόστιμα πιάτα από διάφορες χώρες!

3
Wall climbing

Στις 30 Μαρτίου είχε τοποθετηθεί ένα τοίχος με ύψος 10 μέτρων στο parking area του UCLan Cyprus.

Είχε 4 διαδρομές με διάφορες δυσκολίες, για να δοκιμάσουν να σκαρφαλώσουν οι φοιτητές! Επίσης, επαγγελματίες ήταν εκεί για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των φοιτητών.

4
Καρναβάλια

Εδώ Λεμεσός, εδώ Λεμεσός, στο τρελό σας προσκαλούμε καρναβάλι!“. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώθηκε το γνωστό καρναβάλι στη Λεμεσό, και δεν γινόταν να λείπουν οι φοιτητές του UCLan Cyprus!

5
Bubble Football Event

Το Hiking Club του UCLan Cyprus διοργάνωσε στις 4-5 Φεβρουαρίου ένα bubble football event – όχι μόνο για φοιτητές του UCLan Cyprus, αλλά και όλων των πανεπιστημίων!

Σκοπός αυτής της διοργάνωσης ήταν να έρθουν πιο κοντά οι φοιτητές μέσω αυτής της δραστηριότητας από όλα τα πανεπιστήμια. Επιπλέον, μέρος των χρημάτων που μαζεύτηκαν, πήγαν σε Φιλανθρωπικό Ίδρυμα.

Εσένα ποιες από αυτές τις στιγμές σου άρεσαν πιο πολύ; 🙂

 

Δες επίσης: Οι πιο περίεργες στιγμές που ζήσαμε ως φοιτητές στο ΤΕΠΑΚ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending