fbpx

Η τέλεια ιστοσελίδα που μπορείς να σχεδιάσεις το μαγιό σου όπως το φαντάζεσαι!

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά λαλαλαλα…. Όταν σκέφτεσαι το καλοκαίρι ένα από τα πράγματα που σου έρχεται στο μυαλό είναι σίγουρα η παραλία και κατ’επέκταση το μαγιό που θα φοράς στην παραλία!

Είμαι σίγουρη ότι πολλές ήταν οι φορές που δεν βρήκες μαγιό στα “μέτρα σου” και είπες «Μα δεν ταιριάζει το κάτω στο νούμερο μου» , «Εφαρμόζει ωραία, αλλά δεν υπάρχει σε άλλο χρώμα;» «Θα το ήθελα λίγο… λίγο έτσι, λίγο αλλιώς τελοσπάντων!»

Τώρα τα θέλω σου γίνονται πράξη! Ανακάλυψα μια ιστοσελίδα που σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις το μαγιό σου όπως ακριβώς το φαντάζεσαι! Προσαρμοσμένο στο δικό σου στυλ και στα μέτρα του δικού σου μοναδικού σωματότυπου, επιλέγοντας το χρώμα και το ύφασμα που θέλεις!


Δες πως να το δημιουργήσεις:

 

1
Επέλεξε κομμάτι

Επιλέγεις το «κομμάτι» του μαγιό ή του ρούχου για την παραλία, που θέλεις. Μπικίνι, πάνω ή κάτω ή και τα δύο κομμάτια, όλοσωμο, τανκίνι (το μαγίο – μπλούζα) και ότιδηποτε έχει να κάνει με την παραλία, παρεό, φούστες, φορεματάκια και ό,τι φανταστείς!

2
Επέλεξε στυλ

Έπειτα, επιλέγεις το στυλ. Αναλόγως του κομματιού σου δίνονται διάφορες επιλογές στυλ. Εσύ θα επιλέξεις με βάση τα δικά σου κριτήρια!

3
Επέλεξε ύφασμα και χρώμα

Στη συνέχεια, επιλέγεις το ύφασμα και το χρώμα του υφάσματος πατώντας στο συγκεκριμένο σημείο που θέλεις «γεμίσεις».

4
Συμπλήρωσε τα μέτρα σου

Τέλος, αναλόγως με το κομμάτι που επιλέγεις σου ζητούνται συγκεκριμένα τα μέτρα του σώματος σου, ώστε το μαγιό να είναι κομμένο και ραμμένο στο δικό σου μοναδικό σωματότυπο!

5
Κάνε το δικό σου

Τώρα το μαγιό που εσύ η ίδια δημιούργησες είναι έτοιμο για να το κάνεις δικό σου!

 

Βρες την ιστοσελίδα εδώ! 

Το καλοκαίρι πλησιάζει, γι’ αυτό δημιούργησε το δικό σου μαγιό!

 


Διάβασε επίσης: Φτιάξε peeling με καφέ και αποχαιρέτησε την κυτταρίτιδα για πάντα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending