fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Στο σημερινό best looks post επέλεξα 3 άτομα που φόρεσαν άκρως ανοιξιάτικα outfits και με εντυπωσίασαν από το πρώτο λεπτό!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ τα best looks αυτής της εβδομάδας:

1
Ισμήνη Χριστοδούλου (Ιnstagram: christodoulouismini84)

Ένα πολύ ωραίο outfit από την Ισμήνη στο οποίο συνδύασε πολύ ωραία την denim φούστα της με το άσπρο πουκάμισό της! Ο συνδυασμός του άσπρου shirt με jeans ή denim φούστα είναι ο ιδανικότερος τώρα την άνοιξη! Η bandana παραμένει ως must-have αξεσουάρ για τη φετινή άνοιξη και καλοκαίρι, γι’ αυτό πολύ καλά έκανε η Ισμήνη που την επέλεξε για να ολοκληρώσει το look της!

2
Gabriel Adamidis (Instagram: gab_adam)

O Gabriel έκανε ένα συνδυασμό που λίγοι θα έκαναν: φόρεσε άσπρο t-shirt με άσπρο παντελόνι. Η αλήθεια είναι ότι λίγοι άντρες τολμούν και φοράνε άσπρο παντελόνι. Παρ’ όλα αυτά ο Gabriel το συνδύασε πολύ ωραία με το μαύρο δερμάτινο σακάκι του και τα μαύρα sneakers του! Μπράβο!

Ένα καταπληκτικό ανοιξιάτικο outfit από την Γεωργία η οποία συνδύασε τέλεια το floral φόρεμά της με camel lace up heels. Το άσπρο παλτό της ήταν αυτό που φώτισε το όλο outfit και η αλήθεια είναι ότι της πάει πολύ! Μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός που έκανε με τα χρώματα της τσάντας και το φόρεμά της! Great outfit Γεωργία μου!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending