fbpx

Το εκπληκτικό promo video και features του Samsung Galaxy S8/S8+!

Η Samsung παρουσιάζει τα νέα flagships Galaxy S8 και Galaxy S8+ όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει τέτοια εποχή. Με το σύνθημα “Unbox your phone”, oι νέες συσκευές της Samsung έρχονται για να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη του κοινού μετά το φιάσκο του Note 7. Πρωτοποριακό χαρακτηριστικό στις νέες συσκευές της Samsung είναι η νέα οθόνη “Infinity Display”, η οποία καλύπτει το 83%(!) της πρόσοψης.

Πρόκειται για μια μέγαλη, “χωρίς περιθώρια” οθόνη που έχει την ποιοτικότερη απόδοση εικόνας σε κινητό. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός των νέων Galaxy S8 και S8+ θα αποτελέσει σίγουρα έμπνευση για το σχεδιασμό πολλών συσκευών που θα δούμε μελλοντικά. Οι συσκευές είναι πιστοποιημένες με IP68, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικές σε νερό και σκόνη!

Δες την τιμή του νέου Galaxy S8 και προ-παράγγειλέ το τώρα από τo Bionic.com.cy ή από τα καταστήματα!

Στο πιο κάτω εντυπωσιακό teaser της Samsung, παρουσιάζεται έμμεσα η εξέλιξη από το πρώτο Samsung Galaxy S1 στο S8, που αποτελεί τη φιλοσοφία πίσω από το “Unbox your phone” !

https://www.youtube.com/watch?v=mKSVpOwB_jU

Αυτά είναι τα 8 xαρακτηριστικά του S8 και S8+ τα οποία ξεχωρίζουν:

1. Customizable πλήκτρα: Η Samsung φρόντισε να “εξαφανίσει” τα “φυσικά” πλήκτρα για χάρη της μεγάλης οθόνης 5.8″ και 6,2″ Super AMOLED Infinity QHD και έτσι δεν υπάρχει πλέον το home button. Το εκπληκτικό με τα κουμπιά είναι ότι μπορείς να τους αλλάξεις χρώμα ακόμα και σειρά! Η οθόνη υποστηρίζει τη λειτουργία 3D touch επιτρέποντάς σου να αλλάξεις την πίεση που χρειάζεται για το home button. Επίσης το home button είναι διαθέσιμο ακόμα και όταν δεν φαίνεται ή το κινητό έχει την οθόνη σβηστή.

2. Επεξεργασία εικόνας πολλαπλών καρέ: Η Samsung φημίζεται για τις εκπληκτικές φωτογραφίες που μπορείς να βγάλεις με τις συσκευές της. Η κυρίως camera του Samsung Galaxy S8 και S8+ βγάζει φωτογραφίες με μεγάλη λεπτομέρεια, μειώνει αισθητά τη “θολούρα”, δεν την ενοχλεί ο χαμηλός φωτισμός και ξεχωρίζει για την εστίασή της με την dual-pixel τεχνολογία. Η κάμερα κάνει αυτόματα λήψη τριών φωτογραφιών επιλέγοντας την καλύτερη εικόνα και χρησιμοποιώντας τις άλλες δύο για να μειώσει τη θολούρα. Νέο feature της cameras αποτελεί και η “λειτουργία με το ένα δάκτυλο” κατά την οποία μπορείς να σύρεις το δάκτυλό σου για να αλλάξεις τις λειτουργίες της κάμερας.

3. Ισχυρή μπαταρία: Σημαντική βελτίωση από το S7 αποτελεί και η διάρκεια της μπαταρίαςω(κάτι που ανησυχεί πολλούς), η οποία έχει ιδιαίτερη σημμασία σε συσκευές με μεγάλη οθόνη όπως αυτή. Αν το Galaxy S7 διαθέτει 80% της χωρητικότητας μετά από ορισμένο χρόνο χρήσης, το S8 μένει στο 95%!

https://youtu.be/D8Ert5yjMV4

4. Ανεπανάληπτη ψυχαγωγεία: Είναι η πρώτη συσκευή ανά το παγκόσμιο που πιστοποιήθηκε από το UHD Alliance ως MOBILE HDR PREMIUM, διότι το Galaxy S σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τα ίδια ζωντανά χρώματα και αντιθέσεις που οι παραγωγοί ταινιών δημιούργησαν!

5. Υψηλή ασφάλεια: Η πολυεπίπεδη ασφάλεια του S8 περιλαμβάνει ανίχνευση finger print στο πίσω μέρος του κινητού, καθώς και αναγνώριση ίριδας ματιών και λειτουργία facial recognition. Κρατώντας έτσι τη συσκευή σας και τα δεδομένα της ασφαλή και ξεκλειδώνοντάς το γρήγορα χωρίς καθυστέρηση!

6. Παρελκόμενα: Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την παρουσίαση το νέο Gear VR με χειριστήριο που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Oculus. Επίσης, το S8 συνδέεται με τη νέα κάμερα Gear 360 για τη δημιουργία 4K videos 360 μοιρών και φωτογραφιών 15MP.

7. Το Galaxy ως σταθερός υπολογιστής: Με τις δύο νέες καινοτομίες του Samsung S8, Bixby και Dex, δημιουργείται ένα interface με το οποίο μέσω της φωνής μπορείτε να εκτελέσετε εντολές τις οποίες μέχρι τώρα κάνατε ακουμπώντας την οθόνη.

8. Ασύλληπτες ταχύτητες: Οι νέες συσκευές της Samsung διαθέτουν gigabit LTE και gigabit Wi-Fi ώστε να υποστηρίζεται το downloading 125 megabytes/second, κάτι που δεν προσφέρεται από καμία άλλη συσκευή σήμερα.

Θες να αποκτήσεις πρώτος το νέο Samsung Galaxy S8 και S8+;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending