fbpx

5 jeans που ο κάθε άντρας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του!

Στο σημερινό μας post, σου προτείνω 5 jeans που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Τα jeans είναι ένα πολύ αγαπημένο ρούχο και είναι απαραίτητο για τον κάθε άντρα! Μπορούν να φορεθούν παντού και όλες τις ώρες! Εξαρτάται βέβαια από την περίσταση και το πού θα πας!

Δες ποια είναι τα 5 jeans που πρέπει να έχει κάθε άντρας στην γκαρνταρόμπα του:

1
Skinny Fit Jeans

Το skinny είναι ένα είδος τζιν που δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ολόι οι άντρες λόγω του σωματότυπού τους. Τα skinny jeans εφαρμόζουν καλύτερα σε άντρες με ψηλά και λεπτά πόδια. Αν θα φορέσεις skinny jeans καλύτερα επέλεξε ένα πιο loose top από πάνω!

2
Tapered Jeans

Tα tapered jeans δεν είναι ούτε skinny ούτε ίσιας γραμμής jeans. Eίναι κάτι ενδιάμεσο! Είναι ευκολοφόρετα και είναι ίσως ένα από τα πιο απαραίτητα τζινς που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου. Μπορείς να το τυλίξεις από κάτω και να το κάνεις πιο cropped ή να το βάλεις μέσα από το μποτάκι σου τον χειμώνα!

3
Μαύρα Jeans 

Τα μαύρα jeans είναι μια εναλλακτική και εύκολη λύση αν βαρέθηκες το συνηθισμένο μπλε τζιν σου. Συνδυάζεται εξίσου εύκολα όπως και το μπλε τζιν σου και θεωρούμε πως όλοι οι άντρες πρέπει να έχουν ένα μαύρο τζιν στην γκαρνταρόμπα τους.

4
Ripped Jeans (Σκισμένα jeans)

Τα σκισμένα jeans είναι μια πολύ καλή επιλογή για να δημιουργήσεις το απόλυτο street style look! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα σκισίματα να μην είναι τεράστια και υπερβολικά! Να προτιμάς αυτά που είναι στο γόνατο γιατί δίνουν πολύ στυλ!

Αν δεν βρίσκεις παντελόνι με σκισίματα που να σου αρέσει, τότε μη διστάσεις να σκίσεις το δικό σου αγαπημένο ή παλιό τζιν με γυαλόχαρτο ή ξυραφάκι!

5
Straight line jeans

Είναι ένα συνηθισμένο τζιν ίσιας γραμμής. Σήμερα δεν μπορώ να πω ότι οι άντρες το προτιμούν ιδιαίτερα και ο λόγος είναι επειδή δεν μπορούν να το υποστηρίξουν όλοι το συγκεκριμένο τζιν. Δεν είναι το ίδιο ευκολοφόρετο με τα tapered jeans! Παρ’ όλα αυτά είναι ενα είδος τζιν που είναι διαχρονικό και μπορείς να το δεις να φοριέται από όλες τις ηλικίες, γι’ αυτό καλό είναι να το έχεις στη ντουλάπα σου!

Εσύ ποια από αυτά έχεις στην ντουλάπα σου;

 


Διάβασε επίσης: 5 πουκάμισα που κάθε άντρας πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα του!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending