fbpx

Οι 5 νέες κωμωδίες που θα θέλεις να δεις κι εσύ με την παρέα σου το 2017!

Μια καλή ταινία είναι ότι πρέπει για να ξεκουραστείς, να ψυχαγωγηθείς, να ξεφύγεις για λίγο από την καθημερινότητα σου, αλλά και για να μάθεις και κάποια διδάγματα που θα σου προσφέρει.

Ειδικά όταν έχουμε ανάγκη να γελάσουμε ή να δούμε κάτι που θα μας φτιάξει τη διάθεση, μια καλή κωμωδία είναι μια από τις κατάλληλες επιλογές.

Πιο κάτω σου βρήκαμε τις ταινίες που θα έρθουν φέτος, το 2017, και θα σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές, είτε είσαι μόνος/η σου είτε με παρέα!

Δες τις πιο κάτω ταινίες:

 

1
Baywatch

Θυμάσαι το Baywatch που βλέπαμε όταν ήμασταν μικροί; Έρχεται ένα καινούριο Baywatch με πρωταγωνιστές τους Dwayne Johnson, Zac Efron και Alexandra Daddario!

Η ιστορία εξελίσσεται με έναν ναυαγοσώστη, τον Mitch Buchanan, ο οποίος έχει συγκρούσεις με έναν.. παράτολμο, ο οποίος μόλις προσλήφθηκε. Μαζί, αποκαλύπτουν μια τοπική εγκληματική πλοκή που απειλεί το μέλλον του κόλπου.

Η ταινία θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 25 Μάϊου 2017.

2
Colossal

Μια γυναίκα ανακαλύπτει ότι σοβαρά καταστροφικά γεγονότα συνδέονται κάτα κάποιο τρόπο με την ψυχική κατάρρευση από την οποία υποφέρει.
Η ημερομηνία προβολής της ταινίας στο cinema (στον Καναδά πρώτα) είναι στις 21 Απριλίου 2017.

3
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Ο Johnny Depp επιστρέφει στη θάλασσα ως ο Jack Sparrow στη νέα ταινία “Οι πειρατές της Καραϊβικής: Οι νεκροί δεν λένε παραμύθια“!

Ο Captain Jack Sparrow ψάχνει για τη θρυλική τρίαινα του Ποσειδώνα για να επιβιώσει και μέσα από διάφορες περιπέτειες προσπαθεί όχι μόνο να αντιστρέψει την πρόσφατη έξαρση της κακής του τύχης, αλλά και να σώσει τη ζωή του από τον πιο τρομερό και μοχθηρό εχθρό που έχει αντιμετωπίσει ποτέ.

Η ταινία θα προβληθεί πρώτα στην Αμερική στις 26 Μαΐου 2017.

4
Going in Style

Αυτή η ταινία παίζεται στους κινηματογράφους στην Κύπρο, και η πλοκή του περιέχει 3 ηλικιωμένους φίλους, οι οποίοι αποφασίζουν να πάνε κόντρα στα στερεότυπα της συνταξιοδότησης και να “ξεστρατίσουν” για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Απελπισμένοι να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις, ρισκάρουν τα πάντα κάνοντας μια τολμηρή προσπάθεια, να απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα την τράπεζα που διέφυγε με τα χρήματα τους.

Ένας κοινωνικός σχολιασμός σχετικά με το πώς είναι να γερνάς στην Αμερική και τι μερικές φορές οδηγούμαστε να κάνουμε λόγω των περιστάσεων.

5
Their Finest

Η πλοκή εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με το Λονδίνο άδειο από άνδρες, αφού πήγαν να πολεμήσουν στον πόλεμο. Η Κατρίν Κόουλ βρίσκει εύκολα δουλειά εργαζόμενη ως συγγραφέας προπαγανδιστικών ταινιών που χρειάζονται ένα γυναικείο άγγιγμα.

Το ταλέντο της γρήγορα γίνεται αντιληπτό από τον μεγαλοπαραγωγό Τομ Μπάρκλεϊ, των οποίων οι δρόμοι δεν θα διασταυρώνονταν ποτέ εν καιρώ ειρήνης. Οι 2 τους, μαζί με ένα πολυποίκιλο συνεργείο,  επιχειρούν να ενισχύσουν το ηθικό του έθνους, κάνοντας μια ταινία προπαγάνδας μετά το Blitzkrieg.

Η ημερομινία προβολής της ταινίας στους κυπριακούς κινηματογράφους είναι 20 Απριλίου.

Εσύ για ποια από τις πιο πάνω ταινίες ανυπομονείς περισσότερο;

 

Δες επίσης: 4 thriller ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το 2017! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending