fbpx

3+1 κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη!

Πόσα πρωινά έχεις ξυπνήσεις και έμεινες έκπληκτη με αυτό που αντίκρισες στον καθρέφτη; Το πρόσωπό σου δείχνει τόσο κουρασμένο λες και έχεις να κοιμηθείς αιώνες.

Μην ανησυχείς όμως γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα. Ο πιο γρήγορος είναι αυτός με τη βοήθεια του μακιγιάζ.

Στο σημερινό post σου έχω ετοιμάσει πολύ εύκολα και γρήγορα κόλπα που μπορείς να κάνεις για να δείχνεις πιο ξεκούραστη!

Δες τα εδώ:

1
 Χρησιμοποίησε διορθωτικό concealer

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος σου στο μακιγιάζ είναι το διορθωτικό concealer. Χρησιμοποίησε μια πορτοκαλιά ή ροδακινί απόχρωση για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους και μετά από πάνω το foundation σου. Τα μάτια σου θα φαίνονται πολύ πιο ξεκούραστα μόλις κρύψεις τους μαύρους κύκλους!

2
Μην ξεχάσεις τις βλεφαρίδες σου

Ένα μικρό κόλπο που χρησιμοποιώ συνεχώς όταν θέλω να δείχνω πιο ξεκούραστη, έχει να κάνει με τις βλεφαρίδες μου. Με ένα ψαλιδάκι ειδικό για τις βλεφαρίδες δώσε τους μια ωραία καμπύλη και μετά άπλωσε μπόλικη μάσκαρα, τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες. Σαν αποτέλεσμα τα μάτια σου θα φαίνονται πολύ πιο μεγάλα και κατ’ επέκταση πιο ξεκούραστα.

3
Μην ξεχάσεις να βάλεις blush

Λίγο χρώμα πάνω στα μάγουλα σου κάνει τεράστια διαφορά στο πρόσωπο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ρουζ, για να δώσεις ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπό σου, αλλά και να το βοηθήσεις να λάμψει. Ιδανικό χρώμα ειναι μια πιο ρόδινη απόχρωση, αφού με αυτό το χρώμα φεύγεις όλη την προσοχή από τα κουρασμένα μάτια σου!  

4
Φτιάξε τα φρύδια σου

Έχεις προσέξει ποτέ, πόσο πιο ομοιόμορφο φαίνεται το πρόσωπό σου όταν σχηματίσεις τα φρύδια σου; Ανοίγει το βλέμμα σου, κάνοντας τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα και παράλληλα πιο ξεκούραστα.

Γι’ αυτό και εγώ, σου προτείνω να μην ξεχνάς ποτέ να βάζεις λίγο μολύβι πάνω στα φρύδια σου, για να τους δώσεις ένα πιο ωραίο σχήμα ή να τονίσεις αυτό που έχεις.  

 

Δοκίμασε τα κόλπα αυτά και θα με θυμηθείς!

Φιλιά πολλά χχχ

 


Διάβασε επίσης: 5 φυσικές θεραπείες για την καταπολέμηση
των μαύρων κύκλων!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending