fbpx

3+1 τύποι παπουτσιών που σου δίνουν ύψος (εκτός τακουνιών)!

Τα παπούτσια κυριαρχούν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού σχεδόν καμιά από εμάς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα καταπληκτικό ζευγάρι που θα δει στη βιτρίνα!

Και αν επιλέξεις τα σωστά παπούτσια, εκτός από το να δώσεις απίστευτο στυλ στο όλο look σου, μπορείς να φαίνεσαι και πιο ψηλή! Και όχι δεν εννοώ μόνο τα high heels!

Δες τα εδώ: 

1
Mules

Είτε με ψηλό τακούνι είτε με χαμηλό προσδίδουν έξτρα πόντους στα πόδια σου κάνοντάς σε να δείχνεις ψηλότερη! Φορεσέ τα είτε με το αγαπημένο σου τζιν είτε με την αγαπημένη σου φούστα και είσαι έτοιμη για μοναδικές εμφανίσεις!

2
Mυτερά παπούτσια

Είτε φορέσεις flat μυτερά παπούτσια είτε με τακούνι να ξέρεις ότι εκτός από ύψος σου προσφέρουν και μια extra πινελιά γοητείας! ????

3
Flatforms

Κυριαρχούν και το φετινό καλοκαίρι προσδίδοντας σου τους πόντους που χρειάζεσαι χωρίς απαραίτητα να φοράς παπούτσια με ψηλό τακούνι. Αυτού του είδους παπούτσια μπορείς να τα βρεις σε σανδάλια ή σε espadrilles και είναι και τα 2 ιδανικά για το καλοκαίρι!

4
Lace up shoes

Το χιαστί (αλλιώς lace up) στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού κολακεύει το πόδι προσθέτοντας αυτούς τους έξτρα πόντους που τόσο θέλεις, κάνοντας το πόδι σου να δείχνει ψηλότερο! Απόφυγε παπούτσια με λουράκια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο εφόσον δεν δίνουν επιπλέον ύψος στο πόδι!

Φόρεσέ τα και απογείωσε τις εμφανίσεις σου!

 


Διάβασε επίσης: 5 tips στα ρούχα που επιλέγεις για να φαίνεσαι πιο ψηλή! (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending